.
.

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2019

Σε Πανεπιστημιακό και Νοσοκομείο Καρδίτσας δύο άνδρες με λοίμωξη με τον ιό του Δυτικού Νείλου

Κρούσμα λοίμωξης από τον ιό του Δυτικού Νείλου διαγνώστηκε και επιβεβαιώθηκε χθες το μεσημέρι και στη Λάρισα, μετά την εμφάνιση της νόσου σε άλογο στην περιοχή του Βρυοτόπου.

Υπογράφηκε η σύμβαση για την ανακατασκευή της γέφυρας Ζαγοράς

Στην ανακατασκευή της γέφυρας της Ζαγοράς προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας με τον Περιφερειάρχη να υπογράφει τη σύμβαση του έργου προϋπολογισμού 740.000 ευρώ που αφορά στη βελτίωση της οδικής λειτουργίας του συγκεκριμένου οδικού τμήματος Βόλου – Ζαγοράς.

Νίκος Ευθυμιάδης: "Να επανεξεταστούν τα πανεπιστημιακά τμήματα της Καρδίτσας και ο σχεδιασμός"

Τώρα, που οι εκλογές ολοκληρώθηκαν, επιθυμώντας να εκφράσω ως ενεργός πολίτης τη μεγάλη πλειοψηφία της κοινωνίας του Νομού Καρδίτσας, θεωρώ ότι επιβάλλεται η επανεξέταση της κατανομής των Πανεπιστημιακών Τμημάτων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και της ήττας, που έχει υποστεί η Καρδίτσα με την απώλεια του Τμήματος Διαιτολογίας και Διατροφής.

Δημ. Παπακώστας: "Δασαρχείο Μουζακίου: Πράσινο φως για έναρξη εργολαβίας έως Λίμνη Στεφανιαδας- Χρ.Κατσιαβα"

Εν πρώτος να υπογραμμίσουμε την Υπεύθυνη στάση των στελεχών του Δασαρχείου Μουζακίου και Δνσης Δασών Καρδίτσας, που είχαν την καλοσύνη, όπως προβλέπεται και από την νομοθεσία, να απαντήσουν εγγράφως και πληρεστατα στο αίτημα που θέσαμε με email και δια του ηλεκτρονικού τύπου,

Ζημιές από το σεισμό 5,1 Ρίχτερ στην Αττική - Σε επιφυλακή ο κρατικός μηχανισμός

Αμέσως μετά τον ισχυρό σεισμό από το Κέντρο του ΠΣ σήμανε συναγερμός και μεταξύ άλλων δύο ελικόπτερο σούπερ πούμα μαζί με ένα συντονιστικό ελικόπτερο περιπολούν στον χώρο της Δυτικής Αττικής για αναφέρουν τυχόν ζημιές στην περιοχή.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας κοινότητες των Δήμων Καρδίτσας και Μουζακίου

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας κηρύχθηκαν με δύο αποφάσειες του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κοινότητες των Δήμων Μουζακίου και Καρδίτσας.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ