.

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019

Πήρε ψήφο εμπιστοσύνης η Κυβέρνηση με 158 «ναι» - Μέτρα για τους πυρόπληκτους στο Μάτι ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός

Με 158 «ναι» και 142 «όχι», η Κυβέρνηση έλαβε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας την ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή επί των προγραμματικών δηλώσεων.

Λάρισα: Αυτοψία Αγοραστού στα υπό κατασκευή τμήματα της λεωφόρου Καραμανλή

Αυτοψία στα δυο υπό κατασκευή τμήματα της λεωφόρου Καραμανλή πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός, όπου είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά την πρόοδο των εργασιών.

Κώστας Κούτσικος: "Επικίνδυνος ο περιφερειακός δρόμος Καρδίτσας - Άρτας στον αυχένα Τυμπάνου"(+Φώτο)

Το πρόβλημα ίσως παλιό σήμερα μεγαλώνει με τις λακκούβες στο Περιφερειακό δρόμο Καρδίτσας Άρτας και συγκεκριμένα ανάβαση και κάθοδος Τυμπάνου υφίσταται πλέον προβληματική.

Έπεσαν οι υπογραφές για τη σύνδεση οκτώ Δημοτικών κτιρίων του Δήμου Σοφάδων με φυσικό αέριο

Ολοκληρώθηκε και το τυπικό μέρος της υπόθεσης μετά την απόφαση του Δημοτικού Σοφάδων για την σύνδεση οκτώ Δημοτικών Κτιρίων με το φυσικό αέριο.

Τσιάρας: Στοχευμένες οι παρεμβάσεις στον Ποινικό Κώδικα

Επιλογή νέας ηγεσίας της Δικαιοσύνης, με σεβασμό στην αξιοκρατία και την ιεραρχία και άμεση διόρθωση των «προβληματικών διατάξεων» του νέου Ποινικού Κώδικα, εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Κωνσταντίνος Τσιάρας, κατά τη συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων στη Βουλή.

Ανακοίνωση ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε για στήριξη εργαζομένων ηλεκτρονικής ιστοσελίδας

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, δηλώνει τη στήριξη του στους εργαζομένους της ηλεκτρονικής ιστοσελίδας «Thefact.gr», οι οποίοι δεν έχουν λάβει τα δεδουλευμένα τους, παρά τις νόμιμες ενέργειες που ακολούθησαν, ενώ η εργοδοσία δεν εμφανίζεται στα αρμόδια όργανα για να δώσει τις απαιτούμενες από το νόμο εξηγήσεις.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ