.

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019

Σε αναζήτηση μεγαλομετόχου για τη Basket League ο ΑΣΚ (+Φώτο +Βίντεο)

Μέσα σε ελάχιστα χρονικά περιθώρια, πρέπει να γίνουν πάρα πολλά προκειμένου ο ΑΣΚ να δεχθεί την πρόκληση της συμμετοχής στην Α1 και το πρώτο εξ αυτών είναι η συγκέντρωση του απαραίτητου μετοχικού κεφαλαίου.

Basket League: Κλήρωσε για τη σεζόν 2019-2020

Δύο ντέρμπι και πολλές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις προέκυψαν για την πρεμιέρα της Basket League για το 2019/20, με τον Προμηθέα Πάτρας να είναι η ομάδα που δεν ξέρει ακόμη από πού θα ξεκινήσει την προσπάθειά του -δεδομένου ότι κληρώθηκε με την "Ομάδα Α".

Κοινό μέτωπο πέντε νεοεκλεγέντων Δημάρχων κατά των αιολικών στα Άγραφα

Κοινό μέτωπο κατά των αιολικών στην περιοχή των Αγράφων σχηματίζουν οι νεοεκλεγέντες Δήμαρχοι Αργιθέας Α. Στεργίου, Μουζακίου Φ. Στάθης, Λίμνης Πλαστήρα Π. Νάνος και Καρδίτσας Β. Τσιάκος (νυν Αντιπεριφερειάρχης) από το νομό μας μαζί με το νέο Δήμαρχο Αγράφων Αλ. Καρδαμπίκη.

Τις Παγκόσμιες Πρωταθλήτριες της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ Κωφών Γυναικών βράβευσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας

Τη Θεσσαλή προπονήτρια Αθηνά Ζέρβα και τις Θεσσαλές αθλήτριες Λαμπρινή Αγαγιώτου και Ευαγγελία Σαρακατσάνη της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ Κωφών Γυναικών βράβευσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Λούμπλιν της Πολωνίας

Δημ. Παπακώστας: Παραλυτικά φαινόμενα στην εργολαβία ασφάλτου "Διασταύρωση Σπηλιάς - Λίμνη Στεφανιάδας"

Για αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην έναρξη εργασιών στην εργολαβία Ασφάλτου "Διασταύρωση Σπηλιάς - Λίμνη Στεφανιαδας" κάνει λόγο στην ανοικτή επιστολή του προς τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστό,

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ