.
.

Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2019

Νέες συναντήσεις του υπ. Βουλευτή Γ. Κωτσού με ΤΟΕΒ Ταυρωπού και Εμπορικό Σύλλογο Καρδίτσας

«Η νέα διακυβέρνηση μετά την μεγάλη πολιτική αλλαγή της 7ης Ιουλίου, θα εφαρμόσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ανάπτυξης της χώρας το οποίο θα έχει βασικούς συντελεστές τους αγρότες και τους εμπόρους», δήλωσε σε συναντήσεις του με τις διοικήσεις του ΤΟΕΒ Ταυρωπού και του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας, ο υποψήφιος βουλευτής Ν. Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας.

Χρυσούλα Κατσαβριά: "Γιατί να ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ;"

Στις εκλογές αυτές συγκρούονται δύο προγράμματα και δυο ιδεολογίες με σαφή και διακριτά χαρακτηριστικά. Με μια διαφορά: το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι διαυγές και ξεκάθαρο, ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο. Ενώ το πρόγραμμα της Ν.Δ. και του κ. Μητσοτάκη αποκρύπτει σκόπιμα κρίσιμες πτυχές, που έχουν βαθιά αντιλαϊκό και αντικοινωνικό χαρακτήρα.

Σοβαρός τραυματισμός ορειβάτριας στον Όλυμπο - Σε εξέλιξη η επιχείρηση μεταφοράς της

Στο πλέον απόκρημνο σημείο του Ολύμπου, στην ορθοπλαγιά του Παραμύτικα, από την πλευρά των Καζανιών έπεσε μία αναρριχήτρια κατά τη διάρκεια αναρρίχησης, με ομάδα ορειβατών.

Πρόγραμμα επισκέψεων της υπ. Βουλευτή Ασημίνας Σκόνδρα την Παρασκευή 5 Ιουλίου

Την Παρασκευή 5 Ιουλίου η υποψήφια Βουλευτής Ν. Δ. Ν. Καρδίτσας κ. Ασημίνα Σκόνδρα ολοκληρώνει τις επισκέψεις της στις Τοπικές Κοινότητες του Νομού μας.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ