.
.

Τρίτη, 09 Ιουλίου 2019

Δημ. Παπακώστας: "Δικαιοσύνη - Δημόσια Τάξη - Επιτελικό Κράτος: Το μεγάλο στοίχημα!"

Το 40% των Ελλήνων έδωσε σαφή εντολή στον νέο Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και στη μεγάλη Φιλελεύθερη Ευρωπαϊκή Δημοκρατική Παράταξη της Νέας Δημοκρατίας- που από το 18% του Μαϊου 2012 ανέβηκε στο συντριπτικό 40%-συν 22 μονάδες!!!-να κυβερνήσει με στιβαρότητα, μετριοπάθεια, υπευθυνότητα ,χωρις αλαζονεια ή διχαστικές εντάσεις και με Εθνική Συνεννόηση στα μεγάλα θέματα.

Στο πλευρό του Χρυσοχοΐδη ο Καρδιτσιώτης πρώην αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Φώτης Νασιάκος

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είναι ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη και μία από τις πρώτες κινήσεις του είναι να τοποθετήσει στο πλευρό του τον Φώτη Νασιάκο.

Δήλωση της Σοφίας Τόλια για το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου

Νιώθω ιδιαίτερα ευτυχής, που η λαϊκή ετυμηγορία της Κυριακής ανέδειξε την Νέα Δημοκρατία κ τον Κυριάκο Μητσοτάκη νικητές με ισχυρή εντολή διακυβέρνησης.

Τσιάρας: H Δικαιοσύνη δεν πρέπει να είναι χώρος πολιτικών αντιπαραθέσεων

Πυλώνα της δημοκρατίας χαρακτήρισε τη δικαιοσύνη ο νέος υπουργός Κωνσταντίνος Τσιάρας, παραλαμβάνοντας το χαρτοφυλάκιο της δικαιοσύνης από τον απερχόμενο υπουργό Μιχάλη Καλογήρου, ο οποίος παρουσίασε εκτενώς το έργο της απερχόμενης κυβέρνησης.

Αναρτήθηκαν οι τελικοί πίνακες αξιολόγησης και επιλογής βρεφών και νηπίων στους Βρεφονηπιακούς του ΟΑΕΔ

Αναρτήθηκαν σήμερα Τρίτη 9 Ιουλίου οι τελικοί πίνακες αξιολόγησης και επιλογής βρεφών και νηπίων που θα φιλοξενηθούν στους Βρεφονηπιακούς Παιδικούς Σταθμούς του ΟΑΕΔ για το Σχολ. Έτος 2019-2020, όπως έχει καθοριστεί βάσει της με αρ. 41440/17-05-2019 Δημόσιας Πρόσκλησης ως εξής:

Προσοχή: Υψηλός και πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη 10 Ιουλίου στην κεντρική Ελλάδα

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη (www.civilprotection.gr), για αύριο Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019, προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) για τις εξής περιοχές:

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ