.
.
.
.
.

Πέμπτη, 01 Αυγούστου 2019

Δέσμευση Φ. Στάθη ότι θα ολοκληρωθούν οι παρεμβάσεις στο κέντρο του Μουζακίου ως την Τετάρτη (7/8)

Τη δέσμευση ότι θα ολοκληρωθούν οι παρεμβάσεις στην κεντρική οδό του Μουζακίου (Δημάρχου Αντώνη Βασιλείου) για τις συνδέσεις στο δίκτυο αποχέτευσης έδωσε το απόγευμα της Πέμπτης (1/8) o Δήμαρχος Μουζακίου Φ. Στάθης σε συγκέντρωση πολιτών στο Μουζάκι που συγκλήθηκε με πρωτοβουλία του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Μουζακίου κ. Ηλ. Σερίφη.

Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία «Όχι στις ανεμογεννήτριες στα Άγραφα»

«Τη Δευτέρα 5 Αυγούστου θα διεξαχθεί στο Δημαρχείο Καρδίτσας πλειοδοτική δημοπρασία, για την εκμίσθωση 10 δημοτικών δασικών τεμαχίων, συνολικού εμβαδού 37.642,15 τ.μ. του Δήμου Καρδίτσας, για την εγκατάσταση τμήματος αδειοδοτημένης Γραμμής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας και την πραγματοποίηση των απαραίτητων για το σκοπό αυτό έργων υποδομής.

Εφυγε από τη ζωή ο Ολυμπιονίκης Γιώργος Ποζίδης

Δεν έχουν περάσει 40 ημέρες από τον θάνατο του Μπάμπη Χολίδη και η ελληνική πάλη θρηνεί ακόμη μία απώλεια. Ο Γιώργος Ποζίδης, ο «Πόντιος γίγαντας», 6ος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών.

Μειώνεται ο ΦΠΑ από το 24% στο 13%

Από το 24 στο 13% μειώνεται ο ΦΠΑ για τα κράνη, μετά από σχετική συνεννόηση του πρωθυπουργού με το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης και σε συνέχεια με της δέσμευσής του για τη χορήγηση φορολογικών κινήτρων για τη χρήση τους από δικυκλιστές.

Ιερά Μητρόπολη: Πρόγραμμα εκκλησιασμών 2 & 3 Αυγούστου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019, επί τη ανακομιδή του ιερού λειψάνου του αγίου και ενδόξου πρωτομάρτυρος και αρχιδιακόνου Στεφάνου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο Αγίου Στεφάνου Μαυρομματίου.

Θεοδώρα Τσιτσιπά: “Όλο μου φεύγεις!...”

Δυο ποιήματά της δίνει στη δημοσιότητα η ποιήτρια Θεοδώρα Τσιτσιπά, που έγραψε κατά τη διάρκεια της ασθένειας του πατέρα της Βασίλη Τσιτσιπά, ο οποίος “έφυγε” την Τρίτη, 9 Ιουλίου, 2019. Οι τίτλοι των ποιημάταν είναι: “Το σακατεμένο εγώ που κείτεται στα άσπρα σεντόνια” και “Όλο μου φεύγεις!...”

Αναστέλλονται τα διετή προγράμματα στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Σε τηλεφωνική επικοινωνία οι πρυτανικές αρχές στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ενημερώθηκαν από τον Υφυπουργό Παιδείας Β. Διγαλάκη ότι αναστέλλεται η έναρξη λειτουργίας των διετών προγραμμάτων σπουδών- 10 συνολικά στο Π.Θ- για αποφοίτους των ΕΠΑΛ.

Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για την 8Κ/2018 για 186 θέσεις στο Υπ. Πολιτισμού

Σήμερα εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 8Κ/2018 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 19/20-6-2018 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εκατόν ογδόντα έξι (186) θέσεων τακτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ