.
.
.

Σάββατο, 10 Αυγούστου 2019

Ανοικτή επιστολή του Δημ. Γιώτη προς τον Αντιπεριφερειάρχη για την επικινδυνότητα στον περιφερειακό δρόμο Μαυρομματίου - Μουζακίου

Προς τον αξιότιμο αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκο

Κ. Αντιπεριφερειάρχη θέλω να σας πληροφορήσω ότι στις 8 Αυγούστου στον περιφερειακό δρόμο Μαυρομματίου –Μουζακίου και κατά τη βραδινή ώρα παρ΄ ολίγο να είχε συμβεί μία τραγωδία για το χωριό μας.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (12-18/8) των δύο Κινητών Αστυνομικών Μονάδων στα χωριά της Π.Ε. Καρδίτσας

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα (12-18 Αυγούστου) των δύο Κινητών Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) στα χωριά της Π.Ε. Καρδίτσας γνωστοποίησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Στο χέρι της είναι…

Το ματς το οποίο θα μας προκαλέσει να ασχοληθούμε μαζί του, είναι εκείνο της Κουίν Οφ Σάουθ με την Ντανφέρμλιν, με τη γηπεδούχο να έρχεται από την δίχως τέρματα ισοπαλία στην πρεμιέρα με την Αρμπρόουθ, όμως συνολικά έχει αρκετά κενά στην άμυνα και αυτά προσπαθεί να συμμαζέψει ο τεχνικός Τζόνστον.

Δύο συλλήψεις από το Α.Τ. Σοφάδων για κλοπή

Συνελήφθησαν χθες Παρασκευή 9 Αυγούστου το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σοφάδων, δύο άτομα, ηλικίας 23 και 39 ετών, διότι διέρρηξαν κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και αφαίρεσαν ένα ρολόι χειρός.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ