.
.
.
.
.

Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2019

Βόλος: Σύλληψη δύο ατόμων για κατοχή αφορολόγητων τσιγάρων και καπνού

Συνελήφθησαν, σήμερα Τετάρτη 14-08 το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, δύο άτομα και συγκεκριμένα ένας 51χρονος και μία 62χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Την Κυριακή 18/8 ξεκινάει το καλοκαιρινό τουρνουά τάβλι στον Μεσενικόλα

Η Ένωση Μεσενικολιτών Αθήνας με πρωτοβουλία του Σεραφείμ Μηλιώνη συνδιοργανώνει με τον Σ.Α.Τ.Ο.Κ. τουρνουά αγωνιστικού τάβλι στον Μεσενικόλα την Κυριακή 18 Αυγούστου και ώρα 11:00 στην πλατεία του χωριού (κάτω από τον πλάτανο).

Δημ. Παπακώστας: Μισές δουλειές στη....συντήρηση του οδικού άξονα "Καρδίτσα - Αργιθέα - Άρτα"

Χρονιάρα μέρα του 15Αύγουστου αναγκαζόμαστε να επανέλθουμε στο ζήτημα της Συντήρησης του Διαπεριφερειακου άξονα της Δυτικής Θεσσαλίας προς Άρτα / Ήπειρο [ Καρδιτσα - Αργιθέα- Άρτα].

Ιερά Μητρόπολη: Πρόγραμμα Μητροπολίτη κ. Τιμόθεου 16,17 & 18 Αυγούστου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019 και ώρα 10:00΄π.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία της ιεράς Παρακλήσεως προς την Κυρία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Κρανέας Πετρίλου, καθότι η ιερά εικόνα της Παναγίας Πετριλιωτίσσης – Φαναριωτίσσης θα αναχωρήσει για το Φανάρι για να παραμείνει εκεί μέχρι και την 23η Οκτωβρίου, προς αγιασμό των πιστών.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ