.
.
.
.
.

Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2019

Πάτρα: Νεκρός 35χρονος οδηγός μηχανής σε τροχαίο

Ένας 35χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα της Παρασκευής 16 Αυγούστου στην παλαιά Εθνική Οδό Πατρών – Κορίνθου στο ύψος του Ψαθόπυργου.

Την Δευτέρα 19 Αυγούστου η "πρώτη" της Αναγέννησης

Η ομάδα μπάσκετ της Αναγέννησης Καρδίτσας ανακοινώνει την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου και καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να συμμετέχουν στην πρώτη ανοιχτή προπόνηση, την Δευτέρα 19/8 και ώρα 20.15 στο κλειστό γυμναστήριο Καρδίτσας.

Σύλληψη 2 ατόμων σε Μαγνησία και Φθιώτιδα για κατοχή αφορολόγητου καπνού

Συνελήφθησαν, σήμερα το μεσημέρι της Παρασκευής 16 Αυγούστου στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας και την ευρύτερη περιοχή της Φθιώτιδας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, δύο άτομα και συγκεκριμένα ένας 56χρονος και ένας 43χρονος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Τύρναβος: Νεκρός 40χρονος μετά από τροχαίο

Τροχαίο δυστύχημα που είχε σαν αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού ενός αυτοκινήτου σημειώθηκε λίγο πριν τις 4 το απόγευμα σήμερα Παρασκευή 16 Αυγούστου στο δρόμο Λάρισας – Τυρνάβου.

Τρεις συλλήψεις στον Αλμυρό για κλοπή

Συνελήφθησαν, σήμερα Παρασκευή (16/8) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού Μαγνησίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, τρία άτομα, ηλικίας 39, 46 και 16 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

ΠΑΤΡΙ.ΔΑ. Αχελώου: Υπεύθυνες προτάσεις προς τη νέα Δημοτική Συμπολίτευση

Ο Αύγουστος σε 15 μέρες μας αποχαιρετά....Οι νέοι Αιρετοί του Ορεινου Δήμου Αργιθέας την 1η Σεπτεμβρίου αναλαμβάνουν τα καθήκοντα τους- ορκίζονται ενώπιον του Μητροπολίτη μας κκ Τιμοθέου στις 24 Αυγούστου-για τέσσερα χρόνια- καλούνται να σεβαστούν τη λαϊκή εντολή και να εφαρμόσουν το πρόγραμμα τους.Στα πλαίσια των νόμων,του Δημοτικού Κώδικα,της δεοντολογίας!

Τρεις συλλήψεις στη Λάρισα για παραχαραγμένα χαρτονομίσματα

Συνελήφθησαν, προχθές Τετάρτη (14/8) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λάρισας, τρεις αλλοδαποί, ηλικίας 60, 33 και 22 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραχάραξη και κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ