.
.
.
.
.

Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019

Με στόχο την πεντάδα άρχισε η προετοιμασία της μπασκετικής Αναγέννησης (+Φώτο +Βίντεο)

Παρουσία φιλάθλων που έδειξαν ότι θα ενισχύσουν και φέτος σημαντικά την προσπάθεια των παικτών, ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας μπάσκετ της  Αναγέννησης, το βράδυ της Δευτέρας.

Πρεμιέρα προετοιμασίας για τον Α.Σ.Κ. ενόψει της νέας σεζόν (+Φώτο +Βίντεο)

Με αισιοδοξία και φιλοδοξίες, στα όρια του εφικτού, ξεκίνησε σήμερα 19 Αυγούστου η προετοιμασία του ΑΣΚ για την τρίτη κατά σειρά συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας στο μπάσκετ.

Παν. Χαρίτος: "Γιατί οι Ρομά 200 χρόνια έμειναν στο περιθώριο της Ελληνικής Επικράτειας;"

Όλες οι κοινωνίες που εντάσσονται στο αξιακό κοινωνικό σύστημα, με το πέρασμα των χρόνων αλλάζουν, ως προς το καλύτερο, σε διάφορους κοινωνικό - οικονομικούς τομείς, κάποιες από αυτές υφίστανται κοινωνική μεταβολή με αργούς και κάποιες άλλες με ραγδαίους ρυθμούς. Όλες οι κοινωνικές ομάδες μεταβάλλονται, αναπτύσσονται και εξελίσσονται.

Δημ. Γιώτης: "Μια ξεχασμένη επέτειος - Για να μαθαίνουμε …όλοι μας"

Σαν σήμερα στις 19 Αυγούστου του 1881 υπογράφεται από τον γιο του Καραϊσκάκη Αντιστράτηγο Σπυρίδωνα με επι κεφαλής της 3ης Φάλαγγας πεζικού τον Στρατηγό Σκαρλάτο Σούτσο η παράδοση της Θεσσαλίας στους Έλληνες μετά από 450 χρόνια σκλαβιάς.

Σύγκρουση αμαξοστοιχίας με ΙΧ στα Διαβατά - Νεκρή έγκυος συνοδηγός

Στα τραύματά της υπέκυψε η 41χρονη, περίπου 5 μηνών, έγκυος γυναίκα που ήταν συνοδηγός του οχήματος που συγκρούστηκε με τρένο στη περιοχή των Διαβατών, λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι της Δευτέρας 19/8

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ