.
.
.

Παρασκευή, 02 Αυγούστου 2019

Ανακοίνωση της ΠΕ.ΠΥ.Δ. Θεσσαλίας για υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς το Σάββατο (3/8) σε Λάρισα και Μαγνησία

Σύμφωνα με το χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς, για αύριο Σάββατο 03/08/2019 προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (δείκτης 4) για τις περιοχές της Περιφέρειας Θεσσαλίας (Λάρισα, Μαγνησία).

Δημ. Παπακώστας: "Αύγουστος: Ο μήνας αναστοχασμού και εσωτερικής αναζήτησης!"

Διαβάζουμε στον ηλεκτρονικό τύπο: "Η κατάρα των Κένεντι ξαναχτύπησε"...

Η εγγονή του δολοφονηθέντος Προέδρου ΗΠΑ Ρόμπερτ Κένεντι, η 22χρονη Σι'ρσε Κένεντι- Χιλ βρέθηκε νεκρή,από υπερβολική δόση φαρμάκων & ουσιών.....

Υπ. Παιδείας: Παρεμβάσεις στο σύστημα εισαγωγής στην Ανώτατη εκπαίδευση

Η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, και η Υφυπουργός Σοφία Ζαχαράκη, σχετικά με τις παρεμβάσεις στο σύστημα εισαγωγής στην Ανώτατη εκπαίδευση, έκαναν την ακόλουθη δήλωση:

Σε τροχιά υλοποίησης ο άξονας Μουζάκι – Λίμνη Πλαστήρα

Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει το έργο «Οδικός Άξονας Μουζάκι – Λίμνη Πλαστήρα – Α΄ Φάση», συνολικού προϋπολογισμού 4.100.000 ευρώ, καθώς εγκρίθηκε το αποτέλεσμα της δημοπρασία του εν λόγω έργου.

Έρχεται «λίφτινγκ» στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων

Στη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του δημοτικού σταδίου Τρικάλων, προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας, καθώς εγκρίθηκε από την οικονομική επιτροπή το αποτέλεσμα του διαγωνισμού του έργου προϋπολογισμού 300.000 ευρώ.

Ανακοίνωση του τμήματος Βόλεϊ της Αναγέννησης

Το τμήμα volleyball της Αναγέννησης Καρδίτσας 1904 ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας πως μετά της τελευταίες διοικητικές εξελίξεις που είχαμε στον σύλλογο, συνεχίζει τις αγωνιστικές του δραστηριότητες.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ