.
.
.
.
.

Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019

Μητσοτάκης σε Μακρόν: Να επενδύσουν οι γαλλικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα

Πρόσκληση στους Γάλλους επιχειρηματίες να επενδύσουν στη χώρα μας, απηύθυνε από το Μέγαρο των Ηλυσίων ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη εργασίας στο Παρίσι.

Ιός Δυτικού Νείλου: Τέσσερις νεκροί και 47 νέα κρούσματα σε μία εβδομάδα

Την τελευταία εβδομάδα καταγράφηκαν 47 νέα κρούσματα από τον ιό του Δυτικού Νείλου, ενώ έχουν υπάρξει και τέσσερις θάνατοι ανθρώπων που άνηκαν στις λεγόμενες ευπαθείς ομάδες, σύμφωνα με την τελευταία επιδημιολογική έκθεση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ, πρώην ΚΕΕΛΠΝΟ).

Δήλωση του νεοεκλεγέντα Δημάρχου Βασίλη Τσιάκου για τα επεισόδια στο Δημαρχείο

Καταδικάζουμε τις δραματικές εικόνες που εξελίχθηκαν σήμερα το μεσημέρι έξω από το Δημαρχείο Καρδίτσας και οι οποίες δεν είναι τιμητικές για την πόλη μας.

Γερμανία: Κλοπή 90.000 προσωπικών δεδομένων πελατών της Mastercard

Τα προσωπικά δεδομένα σχεδόν 90.000 πελατών της Mastercard στη Γερμανία, τα οποία είχαν υποκλαπεί ηλεκτρονικά, δημοσιεύτηκαν αυτή την εβδομάδα σε ένα διαδικτυακό φόρουμ, όπως οι αριθμοί πιστωτικών καρτών, γράφει ο γερμανικός Τύπος, ωθώντας τη Mastercard να αναστείλει σήμερα τη λειτουργία της επίμαχης εταιρικής πλατφόρμας.

Καταγγελία της οργάνωσης Καρδίτσας του ΚΚΕ(μ-λ)

Για άλλη μια φορά μέσα σ’ ένα 20ήμερο, καταγγέλλουμε στους πολίτες της Καρδίτσας την προκλητική αστυνομοκρατία και καταστολή σήμερα, μεσημέρι της Πέμπτης 22/8, μπροστά στο Δημαρχείο Καρδίτσας ενάντια σε διαδηλωτές που συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν για την εγκατάσταση αιολικών στα Άγραφα.

ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ: Καταγγελία για χρήση αστυνομικής βίας

Η απερχόμενη δημοτική αρχή του δήμου Καρδίτσας, που στις εκλογές της 26 Μάη στηρίχτηκε από ΚΙΝΑΛ και ΣΥΡΙΖΑ, είναι πλήρως εναρμονισμένη με την κυβέρνηση της ΝΔ στην προσπάθεια για επιτάχυνση των διαδικασιών για την ιδιωτικοποίηση της ενέργειας, και την παραχώρηση της δημοτικής περιουσίας στο ιδιωτικό κεφάλαιο.

Γ.Ν.Καρδίτσας: Μέχρι τις 3 μ.μ. η λειτουργία της Παιδιατρικής από 23 μέχρι 31/8

Ο διοικητής του Γ.Ν Καρδίτσας ανακοίνωσε το νέο ωράριο λειτουργίας της Παιδιατρικής Κλινικής που θα τεθεί σε ισχύ απο αύριο Παρασκευή 23 Αυγούστου και μέχρι το τέλος του μήνα.

Πετυχημένη και φέτος η εκδήλωση του συλλόγου «οι Άγιοι Ανάργυροι» Λαγκαδίου Ανθηρού

Ανεπανάληπτη επιτυχία σημείωσε και φέτος η δημοτική βραδιά που οργάνωσε και  πραγματοποίησε ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Λαγκαδίου Ανθηρού «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ».

Αλεξανδρούπολη: Τρένο παρέσυρε και σκότωσε μετανάστη

Τραγικό θάνατο βρήκε το πρωί της Τετάρτης στην Αλεξανδρούπολη ένας μετανάστης μπροστά στα μάτια του φίλου του όταν παρασύρθηκε από τρένο που εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη - Ορμένιο.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ