.
.
.
.
.

Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019

Ανακοίνωση του Ι.Σ.Καρδίτσας για τη λειτουργία της παιδιατρικής κλινικής

Η παιδιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας λόγω έλλειψης Ιατρικού προσωπικού από 23/8/2019 έως και 31/8/2019 θα λειτουργεί μόνο κατά το πρωινό ωράριο ενώ σταματά να ΕΦΗΜΕΡΕΥΕΙ για τις συγκεκριμένες ημερομηνίες. 

Δεύτερο φιλικό με το Αγναντερό για την Αναγέννηση Καρδίτσας

Το δεύτερο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας δίνει αύριο Σάββατο 24 Αυγούστου 2019 και ώρα 5:30 μ.μ η Αναγέννηση, εκτός έδρας και πάλι με την ομάδα του Αγναντερού, που ως γνωστόν θα αντιμετωπίσει και στο πρωτάθλημα.

Δημ. Παπακώστας: "Παρέμβαση για εργολαβία αναστήλωσης Γέφυρας Καταφυλλίου (Αυλακίου)"

Η Αντιπεριφερειάρχις Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακα δια του ειδικού της Συνεργάτη Γ.Τσιλικα , είχε την ευγενική καλωσυνη να μας απαντήσει με email σε ερώτημα που θέσαμε προς ενημέρωση των δημοτών Αχελωου και των Αιρετών.

"Στη νέα Δημοτική Αρχή η απόφαση για τα αιολικά"

Με αφορμή τα γεγονότα που οδήγησαν στην ματαίωση των συνεδριάσεων της Οικονομικής Επιτροπής και του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και τις δηλώσεις του νεοεκλεγέντα Δημάρχου θέλουμε να επισημάνουμε τα εξής:

Δήλωση της «Ανεξάρτητης Προοδευτικής Συμμαχίας πολιτών Καρδίτσας»

Έπειτα από την δήλωση μη ανάληψης καθηκόντων του Φώτη Αλεξάκου, Δημάρχου και  επικεφαλής της παράταξης «Ανεξάρτητη Προοδευτική Συμμαχία πολιτών Καρδίτσας» η ομάδα των εννέα δημοτικών συμβούλων κλήθηκε να συνεδριάσει και να αποφασίσει για  τα επόμενα της βήματα, τον καθορισμό της πορείας και την ανάδειξη του εκπροσώπου της.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ