.

Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019

Ορκίστηκαν οι νέοι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι του Δήμου Μουζακίου (+Φώτο +Βίντεο)

Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμοθέου, σήμερα Σάββατο (24/8) το βράδυ, μπροστά στο Δημαρχείο Μουζακίου, έγινε η επίσημη τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημάρχου κ. Φάνη Στάθη και των νεοεκλεγέντων Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων του Δήμου Μουζακίου.

Εγκρίθηκε η λειτουργία δύο παραρτημάτων Νηπιαγωγείων στην Π.Ε. Καρδίτσας - Τοποθετήσεις Κοινωνικών Λειτουργών και Ψυχολόγων

Με Υπουργική Απόφαση εγκρίθηκε η λειτουργία δύο παραρτημάτων νηπιαγωγείων στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας.

Πληρωμές με κάρτα: Τι αλλάζει από Σεπτέμβριο - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Την 14η Σεπτεμβρίου θα αρχίσει να ισχύει νέος Κανονισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο οποίος εξειδικεύει συγκεκριμένες διατάξεις της Οδηγίας (ΕΕ) 2015/2366 «για τις υπηρεσίες πληρωμών» (PSD 2).

Δεν πέρασε και πάλι από τη Λευκάδα ο Α.Ο. Σελλάνων

Δεν τα κατάφερε για δεύτερη φορά απέναντι στον ίδιο αντίπαλο να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας ο Α.Ο. Σελλάνων αφού αν και προηγήθηκε στη Λευκάδα τελικά γνώρισε την ήττα με 3-1.

Σύλλογος Γυναικών Σοφάδων: Πλήθος κόσμου παρακολούθησε τη θεατρική παράσταση "Τρελοί για.... δέσιμο"

Ο πολιτισμός στην Ελλάδα ξεκίνησε από τα μυθικά μέρη που γέννησαν τη Δημοκρατία, το δράμα και τους Ολυμπιακούς Αγώνες, στα βήματα της παράδοσης και του σύγχρονου πολιτισμού.

Ορκίστηκε η νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου Παλαμά (+Φώτο +Βίντεο)

Παρουσία πλήθους πολιτών πραγματοποιήθηκε σήμερα (Σάββατο 24/8) το μεσημέρι στο Πολιτιστικό Κέντρο «Παναγιώτης Παλαμάς», η τελετή ορκωμοσίας του νέου 27μελούς Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παλαμά, του Δημάρχου Παλαμά Γιώργου Σακελλαρίου και των νέων Τοπικών Συμβούλων του Δήμου Παλαμά, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεου.

Σε εξέλιξη η διαδικασία αναζήτησης φοιτητικού σπιτιού στην Καρδίτσα

Θέμα ελαχίστων πλέον ημερών (αναμένονται στις αρχές της εβδομάδας), είναι η ανακοίνωση των βάσεων για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση αλλά και των, ανά σχολή, επιτυχόντων.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ