.

Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019

Κατάμεστο το Δημοτικό Κινηματοθέατρο στην ορκωμοσία των αιρετών του Δήμου Καρδίτσας(+Φώτο +Βίντεο)

Πολλή δουλειά, ανοιχτές πόρτες σε όλους τους δημότες και βελτίωση της καθημερινότητας υποσχέθηκε ο νέος δήμαρχος Καρδίτσας Βασίλης Τσιάκος, μιλώντας κατά την διάρκεια της τελετής ορκωμοσίας των δημοτικών και τοπικών συμβούλων του Δήμου Καρδίτσας.

Ορκίστηκε το απόγευμα της Κυριακής (25/8) η νέα Δημοτική Αρχή Σοφάδων (+Φώτο)

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής (25/8) στο Πνευματικό Κέντρο Σοφάδων η τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου Σοφάδων κ. Θάνου Σκάρλου , του νέου δημοτικού συμβουλίου και των Προέδρων και των συμβουλίων των Τοπικών Κοινοτήτων.

Ορκωμοσία Δημάρχου Ανδρέα Στεργίου και νέας Δημοτικής Αρχής Αργιθέας

Μέσα σε ένα συγκινητικό και πανηγυρικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24 Αυγούστου 2019 στο Δημαρχείο Ανθηρού η τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημάρχου Αργιθέας Ανδρέα Στεργίου, των νεοεκλεγέντων Δημοτικών Συμβούλων, των Προέδρων και των Μελών των Συμβουλίων των Τοπικών Κοινοτήτων.

29χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος σε αποθήκη στην Πελασγία Φθιώτιδας

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Πελασγία από την αυτοκτονία ενός νέου ανθρώπου, που μέχρι τώρα δεν είχε δώσει κάποιο δείγμα ότι θα μπορούσε να φτάσει σε αυτό το τραγικό τέλος.

Θανατηφόρα παράσυρση για γιαγιά με το εγγόνι της στις Καμάρες Αιγίου

Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία στις Καμάρες του Αιγίου, μετά από θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην παλαιά εθνική οδό.

Προσωρινές διακοπές κυκλοφορίας (26-30/8) σε δρόμους του Παλαμά για εκτέλεση εργασιών φυσικού αερίου

Με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας απαγορεύεται η διέλευση κάθε είδους οχήµατος Δευτέρα 26 έως και Παρασκευή 30 Αυγούστου και ώρες 07:00΄- 15:00΄ λόγω εκτέλεσης εργασιών φυσικού αερίου, επί των τμημάτων των ακόλουθων οδών στον Παλαμά:

Αστέριος Βασιλάκος: " Η νομιμοφάνεια...μιας Θεσμικής Εκτροπής""

Αγαπητοί Πολίτες, Αυτά δεν έχουν ματαγίνει,

*Ο πρόεδρος του συμβουλίου κοινότητας άνω των τριακοσίων (300) κατοίκων τρεις μήνες περίπου μετά τις εκλογές, «δεν θα εκλεγεί μεταξύ των μελών του οικείου συμβουλίου με τη διεξαγωγή έμμεσης ψηφοφορίας, αλλά είναι ο σύμβουλος που… ορίζεται ρητά από το νόμο…».

Η απάντηση των ελλήνων ατμιστών για το θάνατο και τα κρούσματα που συνδέονται με ηλεκτρονικό τσιγάρο

"Κανένας λόγος ανησυχίας για τους Έλληνες ατμιστές", υποστηρίζουν με ανακοίνωσή τους τα μέλη του Συνδέσμου Ελληνικών Επιχειρήσεων Προϊντων Ατμίσματος "ΣΕΕΠΑ", απαντώντας στα δημοσιεύματα που εμφανίζουν το ηλεκτρονικό τσιγάρο να προκαλεί σοβαρή πνευμονοπάθεια, που οδηγεί στον θάνατο.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ