.
.
.
.
.

Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019

Πολύνεκρο τροχαίο στον Έβρο - Έξι νεκροί και 10 τραυματίες

Έξι νεκροί και 10 τραυματίες, από τους οποίους οι 7 πολύ σοβαρά να δίνουν “μάχη” για να κρατηθούν στη ζωή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου έχουν μεταφερθεί ήδη, είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος, που συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας (26/8) στο χωριό Λουτρά της Αλεξανδρούπολης.

Παρατείνεται η κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας για το Δήμο Ζαγοράς Μουρεσίου

Την παράταση κήρυξης σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ζαγοράς Μουρεσίου έως και 30 Οκτωβρίου 2019 υπέγραψε σήμερα Δευτέρα (26/8) ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Νεαρή γυναίκα έπεσε από την καρότσα αγροτικού και σκοτώθηκε στον Ευαγγελισμό Ελασσόνας

Νεκρή βρέθηκε στο οδόστρωμα μετά από θανατηφόρο ατύχημα κοπέλα με καταγωγή από την Αλβανία, λίγο έξω από το χωριό του Ευαγγελισμού Ελασσόνας, όταν σύμφωνα με πληροφορίες έπεσε από την καρότσα αγροτικού αυτοκινήτου για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Αγωνία τέλος: Ανακοινώνονται το πρωί της Τρίτης (27/8) τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων έτους 2019

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων έγινε γνωστό με ανακοίνωση ότι αύριο Τρίτη 27 Αυγούστου μετά τις 11:00, θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων έτους 2019 για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Ψηφίστηκε επί της αρχής το νομοσχέδιο για τα προσωπικά δεδομένα

Υπερψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής επί της αρχής του με συντριπτική πλειοψηφία και με 4 «ναι» έναντι δύο «όχι», το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για την ενσωμάτωση στο εθνικό δίκαιο της κοινοτικής οδηγίας που αφορά στα προσωπικά δεδομένα και την προστασία τους.

Μουντομπάσκετ 2019: Το πρόγραμμα και οι μεταδόσεις της ΕΡΤ

Η ΕΡΤ ανέλαβε να μεταδώσει μια ακόμα μεγάλη διοργάνωση στην οποία θα δώσει το “παρών” η Εθνική Ελλάδας στο, μπάσκετ. Το πρώτο τζάμπολ του Μουντομπάσκετ της Κίνας βρίσκεται στη… γωνία και η Κρατική τηλεόραση θα το καλύψει.

Στο τοπ 10 των σκόρερ της Εθνικής ο Μπουρούσης - Φιλική νίκη της Ελλάδας επί της Δομινικανής Δημοκρατίας

Στην πρώτη δεκάδα των σκόρερ όλων των εποχών πέρασε σήμερα στο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας με την Δομινικανή Δημοκρατία ο Καρδιτσιώτης σέντερ Γιάννης Μπουρούσης.

Προχωρά η δημοπράτηση αντιπλημμυρικών έργων ποταμών και χειμάρρων της Π.Ε. Καρδίτσας

Αντιπλημμυρικά έργα σε ποταμούς και χειμάρρους της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας προχωρούν καθώς η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Θεσσαλίας "άναψε" το πράσινο φως για τη δημοπράτηση του έργου συνολικού προϋπολογισμού 400.000 ευρώ.

ΠΑΤΡΙ.Δ.Αχελώου: "Παρακολουθούμε τα πάντα - Παρεμβαίνουμε παντού!"

Το Τοπικό Αυτοδιοικητικό Δίκτυο " ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ" Αχελωου ΑΡΓΙΘΕΑΣ Θεσσαλιας, ως γνωστόν, συμμάχησε εκλογικά με την παράταξη του Δάσκαλου Γ.Χασιωτη στην "Αργιθεατικη Συμμαχία" και διατηρώντας την αυτονομία του παραμένει ενεργό

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ