.
.
.
.
.

Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2019

Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας για τη συνέχιση της καύσης σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ Βόλου

Στην συνεδρίαση της 28/8/2019, του περιφερειακού συμβουλίου Θεσσαλίας, συζητήθηκε εκ νέου επερώτηση της Λαικής Συσπείρωσης που στηρίζεται από το ΚΚΕ,

Ελεύθερη Δανειστική Βιβλιοθήκη του Δήμου Καρδίτσας: Ένα στοίχημα που χάθηκε...

Πέρασαν δύο χρόνια και δυόμισι μήνες από τις 14 Ιουνίου του 2017, όταν εγκαινιάστηκε στο χώρο της Δημοτικής Αγοράς η Ελεύθερη Δανειστική Βιβλιοθήκη του Δήμου Καρδίτσας.

Κάλεσμα στις εκδηλώσεις του 45ου Φεστιβάλ "ΚΝΕ-Οδηγητή" στην Καρδίτσα

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε την Πέμπτη (29/8) η Τομεακή Οργάνωση της ΚΝΕ Καρδίτσας με αφορμή τις εκδηλώσεις του 45ου Φεστιβάλ ΚΝΕ Οδηγητή που θα πραγματοποιηθούν στην Καρδίτσα την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου.

Ολοκληρώθηκαν οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέων Νεοχωρίου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων Νεοχωρίου κλείνοντας τις φετινές εκδηλώσεις για το καλοκαίρι 2019, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία παραδοσιακή εκδήλωση στον Ι. Ν. Αγίου Ιωάννου Νεοχωρίου.

"Συγκέντρωση κοινοτικών συμβούλων αποκλεισμένων από τη διεκδίκηση του αξιώματος του προέδρου Κοινότητας στο ν. Καρδίτσας"

Σας καλούμε στις 30/08/2019 ημέρα Παρασκευή και ώρα 12.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΠΕΔ (ΤΕΔΚ) Μεγ. Αλεξάνδρου 34 1ος όροφος Καρδίτσα, προκειμένου να εξετάσουμε από κοινού την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στις Κοινότητες του Νομού Καρδίτσας

Συναντήση Μητσοτάκη - Μέρκελ στο Βερολίνο

«Πρώτα θα κερδίσουμε πολιτική αξιοπιστία ως μεταρρυθμιστική κυβέρνηση και μετά θα συζητήσουμε για τα πρωτογενή πλεονάσματα»: αυτό τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με την Άνγκελα Μέρκελ μετά από τη συνάντησή τους στο Βερολίνο.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ