.
.
.
.
.

Σάββατο, 31 Αυγούστου 2019

Λαμία: Μητέρα τριών παιδιών χάρισε ζωή σε συνανθρώπους της

Για μία ακόμη φορά το Νοσοκομείο Λαμίας μετατράπηκε σε γέφυρα ζωής για συνανθρώπους μας, μετά τη δωρεά οργάνων 48χρονης μητέρας τριών παιδιών από την Βοιωτία που κατέληξε το βράδυ της Παρασκευής (30/8) στη ΜΕΘ ύστερα από σοβαρή εγκεφαλική αιμορραγία.

Δημ. Παπακώστας: "2014-2019: 60 μήνες Δημοτικής θητείας με αντιφάσεις - Εργα- & Επιτυχίες"

Σήμερα 31 Αυγούστου 2019 κλείνει ο κύκλος δράσης του ΔΣ ορεινης Αργιθέας και της Δημοτικής Αρχής ,που εκλέχθηκαν Μάιο 2014 και ανέλαβαν την τοπική αυτοδιοίκηση της Αργιθέας των 20 Κοινοτήτων και των τριών Καποδιστριακών περιοχών [ Αχελωου- Δυτικής- Ανατολικής].

Αποφάσεις του ΚΥΣΕΑ σχετικά με την αύξηση των μεταναστευτικών/προσφυγικών ροών

Συνεδρίασε σήμερα, 31 Αυγούστου, το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Άμυνας (ΚΥΣΕΑ) με μοναδικό θέμα συζήτησης την αύξηση των μεταναστευτικών/προσφυγικών ροών.

Ανακοινώθηκαν οι τέσσερις αντιδήμαρχοι στο Δήμο Μουζακίου

Με απόφαση του Δημάρχου Μουζακίου Φάνη Στάθη έγιναν γνωστοί οι τέσσερις αντιδήμαρχοι από την παράταξη της πλειοψηφίας που θα ξεκινήσουν που θα ξεκινήσουν τη νέα δημοτική θητεία.

Μείζονα μειοψηφία Δήμου Σοφάδων: «Οι συνεργασίες δεν χτίζονται στο παρασκήνιο!»

Θεωρούμε χρέος μας να ενημερώσουμε τους συνδημότες μας για τα εξής:

Στις πρόσφατες εκλογές έδωσαν τόσο στην παράταξή μας όσο και στην παράταξη του δημάρχου την ίδια ακριβώς δύναμη εκλέγοντας από 13 Δημοτικούς Συμβούλους για την κάθε μία.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ