.
.
.
.

Κυριακή, 04 Αυγούστου 2019

Υπ. Παιδείας: Ανακοινώθηκαν οι αποσπάσεις εκπαιδευτικών Α/βάθμιας Εκπαίδευσης από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώθηκαν την Παρασκευή (2/8) οι αποσπάσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ, ΣΜΕΑΕ, ΕΕΕΕΚ, σχολεία ΚΩΦΩΝ - ΤΥΦΛΩΝ και ΚΕΣΥ, για το διδακτικό έτος 2019-2020, ως ακολούθως:

Αστ. Βασιλάκος: "Μετέπειτα των εκλογών ...οι πρόεδροι των κοινοτήτων δεν εκέγονται ...αλλά ορίζονται!!!"

Αγαπητοί Πολίτες

Με απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης διαμαρτύρομαι και καταγγέλλω αντιδημοκρατική πολιτική προσπάθεια περικοπής ουσιαστικών αρμοδιοτήτων στις Κοινότητες , <<αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος>>, ανατροπή της λαϊκής βούλησης, απαξίωση της αρχής της Πλειοψηφίας, ασέβεια
και περιφρόνηση στις επιλογές των Πολιτών.

Ικανή η Ραπίντ

Τίμια η Ρέγκενσμπουργκ. Έχασε πέναλτι στο Αννόβερο, γλίτωσε από τα χειρότερα, χάρισε εν τέλει ένα γκολ, αλλά ισοφάρισε και πήρε το 1-1 από τη Σαξονία. Στο Σούπερ Καπ η Ντόρτμουντ είχε τις απουσίες, εντούτοις βρήκε τρόπο να νικήσει τη φλύαρη Μπάγερν (2-0).

Ιερά Μητρόπολη: Πρόγραμμα εκκλησιασμών 5 & 6 Αυγούστου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Δευτέρα 5 Αυγούστου και ώρα 8:00΄μ.μ., παραμονή της δεσποτικής εορτής της Μεταμορφώσεως του Κυρίου και Θεού και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού και θα ομιλήσει στο ομώνυμο Ιερό Προσκύνημα Κουρτικίου.

Μακελειό στο Τέξας με 21χρονο ένοπλο να σκοτώνει 20 ανθρώπους (+Βίντεο)

Μια νέα πράξη ανείπωτης βίας -και όπως όλα δείχνουν μίσους- συγκλονίζει τις ΗΠΑ μετά το μακελειό στο Ελ Πάσο του Τέξας όπου ένοπλος άνοιξε πυρ σε εμπορικό κέντρο και σκότωσε τουλάχιστον 20 ανθρώπους.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ