.
.
.

Τετάρτη, 07 Αυγούστου 2019

Υπ. Παιδείας: Ανακοινώθηκαν οι αποσπάσεις εκπαιδευτικών σε φορείς και υπηρεσίες

Ανακοινώθηκαν την Τετάρτη (7/8) Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων οι αποσπάσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στους λοιπούς φορείς/υπηρεσίες αρμοδιότητας του ΥΠΑΙΘ και ως Συντονιστές Εκπαίδευσης Προσφύγων (ΣΕΠ), για το  σχολικό έτος 2019-2020.

Αναστέλλεται η εφαρμογή της κοινωφελούς εργασίας

Αναστέλλεται με το άρθρο 98 του νόμου για το επιτελικό κράτος που ψηφίστηκε χθες Τρίτη 6/8, η παροχή κοινωφελούς εργασίας είτε ως κύρια ποινή, είτε ως δυνατότητα μετατροπής τμήματος της κύριας ποινής, μέχρι νεωτέρας.

Ανακοίνωση "Ενωτικών Ομοσπονδιών Αγροτικών Συλλόγων Θεσσαλίας" για τις αποζημιώσεις

Οι μεγάλες καταστροφές που προκλήθηκαν και φέτος στην αγροτοκτηνοτροφική παραγωγή και στο αγροτοκτηνοτροφικό κεφάλαιο από την κακοκαιρία και τις αρρώστιες στη Θεσσαλία, αλλά και σε άλλες αγροτικές περιοχές, αναδεικνύουν, για πολλοστή φορά, το μεγάλο πρόβλημα της αγροτικής ασφάλισης στη χώρα μας.

Έργα ύψους 1 εκατ. ευρώ για καθαρισμό ρεμάτων στην Π.Ε Λάρισας

Στον καθαρισμό των ρεμάτων και στη διευθέτηση των χειμάρρων σε ολόκληρη τη Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας προχωρά το επόμενο διάστημα η Περιφέρεια Θεσσαλίας, καθώς εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας ο διαγωνισμός του έργου: «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΡΕΜΑΤΩΝ (ΚΟΙΤΩΝ – ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΕΚΒΟΛΩΝ Κ.Α.) ΕΤΟΥΣ 2019 – 2020», προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ.

Ανακοινώθηκαν οι λειτουργικά υπεράριθμοι εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ70 Δασκάλων από το ΠΥΣΠΕ Καρδίτσας

Το Π.Υ.Σ.Π.Ε. Καρδίτσας ανακοίνωσε σήμερα Τετάρτη (7/8) τον ονομαστικό χαρακτηρισμό των λειτουργικά υπεράριθμων εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων για το διδακτικό έτος 2019-2020.

Ανακοινώθηκαν οι προσωρινές τοποθετήσεις εκπαιδευτικών ΠΕ60 Νηπιαγωγών από το ΠΥΣΠΕ Καρδίτσας

Το Π.Υ.Σ.Π.Ε. Καρδίτσας ανακοίνωσε σήμερα Τετάρτη 7 Αυγούστου τις προσωρινές τοποθετήσεις των εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ60-Νηπιαγωγών για το διδακτικό έτος 2019-2020.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ