.
.
.
.

Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2019

Συνελήφθη 30χρονος στον Τύρναβο, κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη σήμερα Τρίτη (10/9) το πρωί στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, ένας 30χρονος, κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ένωση Συντακτών: "Επαγγελματίες δημοσιογράφοι στα γραφεία τύπου των ΟΤΑ"

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε, υπενθυμίζει προς τους νέους Δημάρχους των ΟΤΑ Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, ότι από τον Μάρτιο βρίσκεται σε εφαρμογή ο νόμος που φορά την «Προώθηση της ουσιαστικής ισότητας των φύλων, πρόληψη και καταπολέμησης της έμφυλης βίας – Ρυθμίσεις για την απονομή Ιθαγένειας - Διατάξεις σχετικές με τις εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση – Λοιπές διατάξεις αρμοδιότητας ΥΠΕΣ».

Ευχές για τη νέα σχολική χρονιά από τη Βουλευτή Ασημίνα Σκόνδρα

«Αγαπητοί μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς

Αφετηρία σήμερα της νέας σχολικής χρονιάς. Η αρχή για το ταξίδι της γνώσης και της μάθησης. Της διάπλασης του χαρακτήρα, της ανάδειξης των ταλέντων, της πνευματικής καλλιέργειας.

Στους Σοφάδες το Σούπερ Καπ της ΕΠΣΚ

Στο Δημοτικό Στάδιο Σοφάδων θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του Σούπερ Καπ της ΕΠΣ Καρδίτσας το προσεχές Σάββατο (14/9) όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια και με δεδομένη την κακή κατάσταση του Δημοτικού Σταδίου Καρδίτσας όπου συνήθως πραγματοποιείται ο τελικός.

Μήνυμα του Δημάρχου Καρδίτσας Β. Τσιάκου για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Με την ευκαιρία της έναρξης του σχολικού έτους, εύχομαι στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και όλη τη σχολική κοινότητα, καλή και παραγωγική σχολική χρονιά.

Τοποθετήσεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών Α/βάθμιας εκπαίδευσης στην Π.Ε. Καρδίτσας

Με πράξεις του ΠΥΣΠΕ Καρδίτσας και της Αναπληρώτριας Διευθύντριας της Π.Ε. Καρδίτσας κ. Ευαγγ. Χατζηδημητρίου έγιναν οι τοποθετήσεις των αναπληρωτών εκπαιδευτικών.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ