.
.
.
.

Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019

Κύπελλο ΕΠΣΚ: Πέρασαν από το Μουζάκι τα Καλογριανά

Τον τελευταίο αγώνα για την φάση των "32" για το κύπελλο ερασιτεχνών της ΕΠΣΚ είχαμε να πραγματοποιείται το απόγευμα της Κυριακής (15/9) στο Μουζάκι ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον ΑΟΚ Πάμισσο.

Δίκτυο Αγράφων: "Τα «αειφόρα έργα» (και οι υποστηρικτές τους) ξεγυμνώνονται…"

Πλούσιο σε εμπειρίες από την προσπάθεια ανάσχεσης των προωθούμενων στην περιοχή μας βιομηχανικών έργων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΒΑΠΕ) και κυρίως των σχεδιαζόμενων αιολικών πάρκων και μικρών υδροηλεκτρικών ήταν το καλοκαίρι που πέρασε.

Καρδίτσα: Ημέρα μνήμης για τη γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας (+Φώτο +Βίντεο)

Τη μνήμη των Μικρασιατών που έπεσαν θύματα της γενοκτονίας από το Τουρκικό κράτος,  τίμησαν, σήμερα, Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου οι φορείς και οι πολίτες της Καρδίτσας.

Ιερά Μητρόπολη: Προγραμματισμός εκκλησιασμών 15-17 Σεπτεμβρίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 8:00΄μ.μ., θα προστεί της ιεράς Αγρυπνίας επί τη ιερά μνήμη της αγίας και ενδόξου μεγαλομάρτυρος Ευφημίας, της πανευφήμου στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος Δρακότρυπας.

Σίγησε το «αηδόνι» του δημοτικού τραγουδιού Γιώργος Τζαμάρας

Ένας από τους μεγαλύτερους τραγουδιστές της Ρούμελης κι όλης της Ελλάδας στα παραδοσιακά δημοτικά τραγούδια, ο Γιώργος Τζαμάρας, «έφυγε» το Σάββατο (14/9) από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ