.
.
.
.

Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2019

Έκδοση ψηφισμάτων για αγρότες, βάσεις του ΝΑΤΟ και αιολικά ζήτησε ο Β. Κρανιάς από το Δ.Σ. Καρδίτσας (+Βίντεο)

Την έκδοση τριών ψηφισμάτων από το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας, ζήτησε η παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση» μέσω του επικεφαλής της κ. Βασίλη Κρανιά.

Δημ. Συμβούλιο Καρδίτσας: Έφερε ένταση η χωροθέτηση του σταθμού φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων (+Βίντεο)

Στην οδό Ιεζεκιήλ, στην πίσω πλευρά του δημαρχείου μπροστά από το Ξενοδοχείο «Άστρον» θα τοποθετηθεί ο σταθμός φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Γρεβενά: Νεκρός συνταξιούχος που καταπλακώθηκε από δέντρο

Τραγικό δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι της Πέμπτης 26/9/2019, στις Αμυγδαλιές Γρεβενών στην περιοχή «Κουτσόραχο», όπου δέντρο κατά τη διάρκεια εργασιών υλοτόμησης, καταπλάκωσε συνταξιούχο Αστυνομικό.

Εγκρίθηκε από το Δ.Σ. Καρδίτσας η υπογραφή σύμβασης με τον ΟΑΕΔ για τη λειτουργία του Βρεφονηπιακού από το Δήμο (+Βίντεο)

Με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, το απόγευμα της Πέμπτης (26/9), εγκρίθηκε η υπογραφή σύμβασης μεταξύ του Δήμου Καρδίτσας και του ΟΑΕΔ, προκειμένου ο πρώτος να λειτουργήσει τον Bρεφονηπιακό σταθμό της Φαναρίου.

Για 15 Οκτωβρίου πάει η παράδοση του νέου κλειστού - Προσπάθεια διοργάνωσης του All Star Game στην Καρδίτσα (+Βίντεο)

Δεν τόσο καλά τα νέα που κόμισε στο Δημοτικό Συμβούλιο σε ότι  αφορά στην παράδοση του κλειστού γυμναστηρίου ο δήμαρχος Βασίλης Τσιάκος, καθώς αποκλείεται να είναι έτοιμο προς χρήση στον πρώτο εντός έδρας αγώνα του ΑΣΚ στις 5 Οκτωβρίου.

Από Παυσιλυπούπολη σε «Παυσίλυπο: Το μαγεμένο δάσος»

Η «Παυσιλυπούπολη», θα περάσει στην ιστορία ως όνομα από την φετινή εορταστική περίοδο, αλλά οι εκδηλώσεις που γίνονταν κάθε χρόνο, για ένα περίπου μήνα, στο Παυσίλυπο, θα συνεχιστούν και φέτος.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ