.
.
.
.

Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2019

Ντόχα 2019: Χάλκινο μετάλλιο η Κατερίνα Στεφανίδη!

Από το 2014 και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ζυρίχης, όπου έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο βάθρο των νικητριών σε επίπεδο γυναικών, δεν έχει υπάρξει χρονιά που να μην κατέκτησε μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση ανοιχτού ή κλειστού στίβου.

Η Μαρία Μπίλλη στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας για το προσφυγικό

Η ‘’Ελληνική Αυγή για τη Θεσσαλία’’ εκφράζει την αντίθεσή της στα σχέδια της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας για άμεσο εποικισμό - μετεγκατάσταση των ‘’προσφύγων’’ που κατά χιλιάδες συρρέουν καθημερινά στην Ελλάδα των ανοιχτών συνόρων

Νεκρός φίλαθλος στο γήπεδο της Καλαμαριάς μετά από διαπληκτισμό

Σοκ προκάλεσε στον φίλαθλο κόσμο της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο, το άκουσμα του τραγικού περιστατικού που έλαβε χώρα το απόγευμα της Κυριακής (29/9) στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμαριάς και κόστισε τη ζωή σε έναν άνθρωπο.

Γ Εθνική 3ος όμιλος: "Χ"άρηκε στο τέλος ο Α.Ο. Σελλάνων - Ήττα του Ατρομήτου από τον Δία

Μια ισοπαλία ...σαν νίκη έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας για τον Α.Ο. Σελλάνων στο Προάστιο απέναντι στο Θησέα και μία ήττα εκτός έδρας για τον Ατρόμητο από το Δία ο απολογισμός της 2ης αγωνιστικής για τις ομάδες μας στον 3ο όμιλο της Γ Εθνικής.

Αλ. Παπαμιχαήλ για τον αγώνα της Ντόχα: "Ο πιο δύσκολος αγώνας της ζωής μου - Στο 25ο χιλιόμετρο ήθελα να σταματήσω..."

Στην τέταρτη συμμετοχή του σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα o Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ ο Καρδιτσιώτης βαδιστής κλήθηκε να αντιμετωπίσει συνθήκες που δεν είχε βρει σε αγώνα ποτέ στο παρελθόν.

Στις προεθνικές ομάδες επιλέχθηκε η Ειρήνη Τσαπράζη

Η διακεκριμένη αθλήτρια της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας Καρδίτσας (ΑΚΑΚ) Ειρήνη-Αγορίτσα Τσαπράζη βρίσκεται μέσα στη λίστα των ονομάτων των κολυμβητών που θα απαρτίσουν τις προεθνικές ομάδες για την κολυμβητική περίοδο 2019-2020 όπως γνωστοποίησε η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ