.
.
.
.

Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2019

Δημ. Παπακώστας: "Πολιτικά ώριμη - έξυπνη - βιώσιμη η πρόταση Κ. Αγοραστού για νερά Αχελώου!"

|.Με μία πολιτικά ώριμη-Εξυπνη-Βιωσιμη πρόταση του για τα νερά Αχελωου ποταμού προς τη Θεσσαλία για να ανακοπεί η..."Σαχαροποιηση "του μεγάλου και παραγωγικού Κάμπου,ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός καταφέρνει με τη δήλωση του,

Γιορτάζει την Κυριακή (8/9) το Μοναστήρι Γεννήσεως Θεοτόκου Νεράϊδας Δολόπων

Πανηγυρίζει την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019, η Ιερά Μονή Γεννήσεως Θεοτόκου Σπινάσας (Νεράϊδας), στην ομώνυμη ωραιότατη τοποθεσία του χωριού της Νεράϊδας Δολόπων, του Δήμου Καρδίτσας.

Η ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε για τον αποκλεισμό αθλητικών συντακτών στη Λάρισα

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας (ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε) συμπαραστέκεται σε όλες τις ενέργειες του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) και προσυπογράφει την ανακοίνωση που εξέδωσε σύμφωνα με την οποία

Εντοπίστηκε μεγάλη φυτεία κάνναβης στα όρια των νομών Καρδίτσας & Ευρυτανίας

Σημαντική επιτυχία για την Αστυνομία σήμερα Τρίτη (3/9) που σύμφωνα με τις πρώτες αποκλειστικές πληροφορίες του KarditsaLive.Net εντόπισε μεγάλη φυτεία κάνναβης στα όρια των νομών Καρδίτσας και Ευρυτανίας.

Επιστροφή Κώστα Νταντάμη στον Α.Ο. Προδρομιακό

Ο Κώστας Νταντάμης επιστρέφει ξανά στην ομάδα μας! Ο 30χρόνος αμυντικός μέσος θα αγωνίζεται με τα χρώματα του Προδρομιακού τη φετινή σεζόν, και έχει ξαναγωνιστεί με επιτυχία τη σεζόν 2016-17 στην άνοδο της ομάδας μας στην Α1 και 2017-18.

Διατηρούνται δύο Ειδικοί Συνεργάτες του Δημάρχου Καρδίτσας με ισάριθμες αποφάσεις του Β. Τσιάκου

Στη διατήρηση δύο Ειδικών Συνεργατών για την επικουρία του Δημάρχου Καρδίτσας προχώρησε με ισάριθμες αποφάσεις ο νέος Δήμαρχος Βασίλης Τσιάκος.

Έγινε ο ορισμός των δύο νέων Αντιδημάρχων στο Δήμο Αργιθέας - Ποιες θα είναι οι αρμοδιότητές τους

Στον ορισμό των δύο αντιδημάρχων με θητεία 13 περίπου μηνών (έως 30 Σεπτεμβρίου 2020) στο Δήμο Αργιθέας προχώρησε με απόφασή του ο νέος Δήμαρχος Αργιθέας Ανδρέας Στεργίου.

Ένωση Καταναλωτών Βόλου & Θεσσαλίας: "Δυσοσμία στο Βόλο. Η υγεία των πολιτών δεν είναι διαπραγματεύσιμη"

Δεκάδες τηλεφωνήματα, αναφορές και καταγγελίες έχει δεχθεί η Ένωση Καταναλωτών Βόλου και Θεσσαλίας που προέρχονται από διαφορετικές περιοχές της πόλης του Βόλου και αναφέρουν ότι υπάρχει αισθητή δυσοσμία, κυρίως τη νύκτα και τις πρώτες πρωινές ώρες.

Δήμος Αργιθέας: 1η Εθελοντική Αιμοδοσία το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στο Π.Ι. Ανθηρού

Ο Δήμος Αργιθέας στο πλαίσιο μίας νέας προσπάθειας δημιουργίας παρακαταθήκης αίματος για την αντιμετώπιση των αναγκών των κατοίκων, αλλά και της ταυτόχρονης ανάπτυξης του πνεύματος αλληλεγγύης και εθελοντικής προσφοράς, διοργανώνει την 1η Εθελοντική Αιμοδοσία με τη συνεργασία του Νοσοκομείου Καρδίτσας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ