.
.
.
.

Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2019

Αντισυνταγματική η αναγραφή του θρησκεύματος στα απολυτήρια των μαθητών

H Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, έκρινε αντισυνταγματική, μη νόμιμη και αντίθετη στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) την αναγραφή του θρησκεύματος και της ιθαγένειας στα πιστοποιητικά σπουδών της δευτεροβάθµιας εκπαίδευσης και στο πληροφοριακό σύστηµα «myschool»,

Ανακοίνωση του Τ.Ε. Καρδίτσας ΚΚΕ για το Βρεφονηπιακό σταθμό του ΟΑΕΔ

Επίσκεψη στο βρεφονηπιακό Σταθμό του ΟΑΕΔ στην Καρδίτσα πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της Τ.Ε. Καρδίτσας του ΚΚΕ που αποτελούνταν από την Χριστίνα Μπεκιάρη μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ, Βασίλη Κρανιά μέλος της ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ και δημοτικό σύμβουλο του δήμου Καρδίτσας με την Λαϊκή Συσπείρωση και Χρυσούλα Καραίσκου μέλος της ΤΕ Καρδίτσας.

Υπογράφηκε το συμφωνητικό - "Πέφτει" άσφαλτος στους κεντρικούς δρόμους Μουζακίου και Μαυρομματίου

Υπεγράφη το συμφωνητικό «Ασφαλτοστρώσεις δρόμων στη Δ.Κ Μουζακίου και Δ.Κ Μαυρομματίου» μεταξύ του Δημάρχου Μουζακίου Φάνη Στάθη και του εκπροσώπου της εταιρίας Χατζηγακη ΑΕ που θα αποκαταστήσει τα έντονα προβλήματα που υπάρχουν σε κεντρικές οδούς μετά τις τομές που έγιναν για τις εργασίες αποχέτευσης.

ΟΑΕΔ: Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί δικαιούχοι του προγράμματος χορήγησης επιταγών αγοράς βιβλίων

Αναρτήθηκαν σήμερα (Τετάρτη 4/9), στη διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) οι προσωρινοί πίνακες Δικαιούχων και Παρόχων Βιβλιοπωλείων – Εκδοτικών οίκων και Αποκλειομένων στο πλαίσιο του Προγράμματος Χορήγησης Επιταγών Αγοράς Βιβλίων έτους 2019.

Η ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε για τις δηλώσεις του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας σε βάρος συναδέλφου

Το Δ.Σ. της  Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας καταγγέλλει απερίφραστα και χωρίς αστερίσκους την απρόκλητη επίθεση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού στη συνάδελφο δημοσιογράφο της ΕΡΤ Βόλου και μέλος της ΕΣΗΘΣΤΕ-Ε κ. Ελένη Μανώλη.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ