.
.
.

Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2019

Στο Τορίνο με το πρόγραμμα Erasmus+ εκπαιδευτικοί του Εσπερινού Γυμνασίου με Λ.Τ. Καρδίτσας

Από τις 25 Αυγούστου έως την 1 Σεπτεμβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε στην Ιταλία εταιρική συνάντηση για το ευρωπαϊκό πρόγραμμα ERASMUS+KA101 με τίτλο “Καινοτόμες μέθοδοι διδασκαλίας για τη μείωση της μαθητικής διαρροής” και κωδικό 2018-1-EL01-KA101-047572 στο οποίο το Εσπερινό Γυμνάσιο-Λ.Τ Καρδίτσας συμμετέχει έχοντας το ρόλο του εταίρου αποστολής.

Ενημερωτική εκδήλωση του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα για προγράμματα απασχόλησης και παρουσίαση του Μητρώου Απασχόλησης

Ενημερωτική συνάντηση με τους ανέργους των κοινοτήτων του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 7.00 το απόγευμα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μορφοβουνίου «Αντώνης Σαμαράκης».

Υπ. Παιδείας: 4.367 προσλήψεις εκπαιδευτικών κλάδων ειδικοτήτων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων γνωστοποιήθηκε ότι, για το διδακτικό έτος 2019-2020, προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές, πλήρους ή μειωμένου ωραρίου, με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου:

Συνεχίζονται οι εγγραφές στο Εσπερινό Γυμνάσιο - Λυκειακές Τάξεις Καρδίτσας

Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές ξεκίνησαν στις 2 και ολοκληρώνονται στις 11 Σεπτεμβρίου 2019, ενώ θα ακολουθήσουν οι εκπρόθεσμες εγγραφές από 12 έως και 19 Σεπτεμβρίου.

Δήμος Αργιθέας: Δύο συνεργάτες του Δημάρχου αποχώρησαν, ένας διατηρήθηκε...

Με τρεις αποφάσεις του νέου Δημάρχου Αργιθέας Ανδρέα Στεργίου αποφασίστηκε η διακοπή της συνεργασίας με δύο συμβούλους και η επέκταση της συνεργασίας με έναν τρίτο.

Συναυλία του Καρδιτσιώτη συνθέτη Θωμά Μπακαλάκου στο Ζάππειο στις εκδηλώσεις για το Φεστιβάλ Βιβλίου 2019

Ο συνθέτης Θωμάς  Μπακαλάκος δίνει συναυλία στο Ζάππειο, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 48ου Φεστιβάλ Βιβλίου 2019, στις εννιά-Σεπτεμβρίου και ώρα οκτώ το βράδυ, προσκεκλημένος του Συνδέσμου Εκδοτών Ελλάδας.

Σκιάθος: Εντοπίστηκε στη θάλασσα πτώμα άνδρα σε προχωρημένη σήψη

Πτώμα άνδρα το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες ήταν σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε από τουριστικό σκάφος σήμερα στις 4 το μεσημέρι στην θαλάσσια περιοχή μεταξύ Σκιάθου- Κατηγιώργη.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ