.
.
.
.

Σάββατο, 07 Σεπτεμβρίου 2019

Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: Φοροελαφρύνσεις, μείωση ασφαλιστικών εισφορών και «13η σύνταξη»

Ο πρωθυπουργός στην ομιλία του στη Θεσσαλονίκη από το βήμα της ΔΕΘ εξήγγειλε φοροελαφρύνσεις, κίνητρα για επενδύσεις, μέτρα υπέρ των εργαζομένων και κατά της γραφειοκρατίας, αποκρατικοποιήσεις, μειώσεις ασφαλιστικών εισφορών και προσλήψεις στην αστυνομία και την Υγεία.

Δεν έφθανε μόνο η άμυνα (ΗΠΑ - Ελλάδα 69-53)

Η Εθνική Ανδρών δεν τα κατάφερε απέναντι στις ΗΠΑ. Ηττήθηκε 69-53 και πλέον το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην αναμέτρηση με την Τσεχία τη Δευτέρα (9/9, 11.30), στο οποίο η Ελλάδα αναζητά τη νίκη με +12 για να μπορέσει να διεκδικήσει μια θέση στους προημιτελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ελπίδες Καρδίτσας: Χτίζεται ομάδα πρωταγωνίστρια για την επόμενη πενταετία (+Φώτο +Βίντεο)

Οι «Ελπίδες Καρδίτσας» είναι γεννημένες να πρωταγωνιστούν στο γυναικείο ποδόσφαιρο και το έχουν αποδείξει χρόνια τώρα, με αποκορύφωμα την συμμετοχή τους πριν δύο χρόνια στο Champions League.

Συνεργασία της Ένωσης Προσώπων ‘’Φίλοι του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας’’ με το Διοικητή του Νοσοκομείου Καρδίτσας

Την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019 έγινε συνάντηση της Ένωσης Προσώπων ‘’Φίλοι του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας’’ με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Καρδίτσας,

Προσωρινές διακοπές κυκλοφορίας (9-13/9) σε δρόμους του Παλαμά για εκτέλεση εργασιών φυσικού αερίου

Με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας απαγορεύεται η διέλευση κάθε είδους οχήµατος Δευτέρα 9 έως και Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου και ώρες 07:00΄- 15:00΄ λόγω εκτέλεσης εργασιών φυσικού αερίου, επί των τμημάτων των ακόλουθων οδών στον Παλαμά:

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ