.
.

Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2020

Υπ. Παιδείας: Προσλήψεις 380 αναπληρωτών στη Β/βάθμια και 174 στην Α/βάθμια εκπαίδευση

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι για το διδακτικό έτος 2019-2020, σε εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 86 του ν.4547/2018, για το διδακτικό έτος 2019-2020, προσλαμβάνονται:

Υπ. Παιδείας για την εορτή των Τριών Ιεραρχών: Εκδηλώσεις και μαθήματα κατά τη διάρκεια της ημέρας

Με ανακοίνωσή του το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων γνωστοποίησε ότι την 30η Ιανουαρίου θα πραγματοποιούνται εορταστικές εκδηλώσεις αλλά και μαθήματα καθώς παύει πλέον να είναι αργία.

Παρεμβάσεις από το Υ.Π.ΕΝ. για την απλοποίηση και επιτάχυνση της διαδικασίας αδειοδότησης των ΑΠΕ

Βήμα προς την απλοποίηση και επιτάχυνσης της διαδικασίας αδειοδότησης των σταθμών Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας βρίσκεται επί θύραις, από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας με πρόταση που αφορά τον πρώτο «κρίκο» της αλυσίδας, δηλαδή την Άδεια Παραγωγής που εκδίδεται σήμερα με απόφαση Ολομέλειας της ΡΑΕ.

Γ. Κωτσός: "Η Θεσσαλία και οι αγρότες της έχουν ανάγκη τα νερά του Αχελώου και κλειστά αρδευτικά δίκτυα!"

Τη μεγάλη ανάγκη γρήγορης ολοκλήρωσης των έργων μεταφοράς νερού από τον Αχελώο, επισήμανε ο Βουλευτής Ν.Δ. Ν. Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός κατά την ομιλία του ενώπιον του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάκη Βορίδη στη συνεστίαση κοπή – πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Καρδίτσας.

Σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας το νοσοκομείο Καρδίτσας για την εποχική γρίπη

Σε κατάσταση αυξημένης προσοχής έχει τεθεί το νοσοκομείο Καρδίτσας για την εποχική γρίπη καθώς μπορεί να μην υπάρχει κρούσμα προς το παρόν στο νομό μας αλλά τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να παρουσιάσει έξαρση πανελλαδικά.

Και με τη "βούλα" Διοικητής του Γ.Ν. Τρικάλων ο Κων. Γρηγορίου

Με απόφαση του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια της 9ης Ιανουαρίου 2020 που δημοσιεύθηκε σήμερα (Δευτέρα 13/1) στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβέρνησης ο Κωνσταντίνος Γρηγορίου αναλαμβάνει και επίσημα διοικητής του Γ.Ν. Τρικάλων με 3ετή θητεία.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ