.
.

Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020

Υπεγράφη η απόφαση για την αναστολή επιβολής Φ.Π.Α. στα ακίνητα για τρία έτη

Ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος υπέγραψε σήμερα (Πέμπτη 23/1) δύο αποφάσεις που αφορούν στη διαδικασία αναστολής της επιβολής Φόρου Προστιθέμενης Αξίας στα ακίνητα για τρία έτη, μέχρι το τέλος του 2022.

Ομόφωνα κατά των αιολικών στα Άγραφα το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας (+Φώτο +Βίντεο)

Ένα ομόφωνο ψήφισμα κατά της δημιουργίας Αιολικών Πάρκων στα Άγραφα ήταν το κυριότερο αποτέλεσμα της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καρδίτσας το απόγευμα της Πέμπτης.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας ο διπλασιασμός της αποζημίωσης του προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. (+Βίντεο)

Δήλωση που δεν έμεινε αναπάντητη, σχετικά με την νέα αλλαγή στην αποζημίωση του προέδρου της ΔΕΥΑΚ, έκανε η κ. Άλκηστις Κολοκύθα, εκπροσωπώντας την παράταξη της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας.

E-School: Υλοποίηση ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η 1η Δραστηριότητα Μάθησης Διδασκαλίας και Κατάρτισης του σχεδίου με τίτλο "Online education focused on talent development, career development and soft-skills of the unemployed - SkillsUp" και κωδικό 2019-1-SK01-KA204-060805 πραγματοποιήθηκε στην Καρδίτσα μεταξύ 14.01.2020 και 16.01.2020.

Π.Ο.Υ. για τον κοροναϊό: Νωρίς για να κρίνουμε εάν υπάρχει θέμα παγκόσμιου συναγερμού

«Είναι πολύ νωρίς για να καταλήξουμε εάν ο κοροναϊός συνιστά κατάσταση εκτάκτου υγειονομικής ανάγκης σε διεθνές επίπεδο, ανακοίνωσε πριν από λίγο η επιτροπή του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας που συνεδρίασε για το θέμα.

Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν νεαρή γυναίκα από φωτιά σε διαμέρισμα στις Εργατικές της Νέας Ιωνίας

Εγκλωβισμένη στο μπάνιο του σπιτιού, προσπαθούσε να προφυλαχτεί από τις φλόγες, μια νεαρή γυναίκα που οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν από διαμέρισμα που κάηκε στη Νέα Ιωνία.

Ομόφωνο ψήφισμα του Δ.Σ. Καρδίτσας κατά της επιχειρούμενης εγκατάστασης ανεμογεννητριών στα Άγραφα

Σε ομόφωνο ψήφισμα κατά της επιχειρούμενης εγκατάστασης ανεμογεννητριών στα Άγραφα κατέληξε το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας μετά από δίωρη και πλέον συζήτηση του θέματος το απόγευμα της Πέμπτης (23/1) παρουσία εκπροσώπων φορέων.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ