.
.

Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020

ΕΒΕ Καρδίτσας: «Καταρχήν» έγκριση στην εκπόνηση μελέτης για τις Καπναποθήκες

Να εκπονηθεί η μελέτη αξιοποίησης των Καπναποθηκών ενιαία και όχι τμηματικά, αποφάσισε το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου συναινώντας στην σχετική εισήγηση του Γενικού Γραμματέα κ. Παπουτσή.

Χωρίς ειδικό συνεργάτη συνεχίζει το ΕΒΕ - Επιχορήγηση 1.000 ευρώ στην Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων

Η πολυαναμενόμενη πρόσληψη ειδικού συνεργάτη από το ΕΒΕ Καρδίτσας δεν καρποφόρησε καθώς και τα τρία πρόσωπα που είχαν αναδειχτεί μέσω της διαδικασίας που ακολουθήθηκε δεν έκαναν αποδεκτή τη θέση.

Αρ. Ψαρρής: Απομακρύνεται το ενδεχόμενο να γίνει κέντρο μεταναστών στη ΒΙ.ΠΕ. (+Βίντεο)

Την αισιοδοξία ότι η ΒΙ.ΠΕ, θα διατηρήσει το αναπτυξιακό της χαρακτήρα και ότι έχει βγεί εκτός του κάδρου των χώρων που θα μπορούσαν να προταθούν για κέντρο φιλοξενίας μεταναστών, εξέφρασε ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Άρης Ψαρρής.

Κινήσεις για πλήρη λειτουργία της Διεύθυνσης Συγκοινωνιών θα κάνει το ΕΒΕ Καρδίτσας (+Βίντεο)

Γνώστης της αντίδρασης επαγγελματικών φορέων για τον περιορισμό των ημερών λειτουργίας της Διεύθυνσης Συγκοινωνιών Καρδίτσας έγινε το ΕΒΕ, το Δ.Σ. του οποίου στη συνεδρίαση της Τρίτης (28/1) αποφάσισε σειρά ενεργειών προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα.

Ανακοινώθηκαν από το Υπ. Παιδείας τα αποτελέσματα των εξετάσεων για την απόκτηση Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας

Ανακοινώθηκαν την Τρίτη (28/1) από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων τα αποτελέσματα των Εξετάσεων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας περιόδου Νοεμβρίου 2019, για τις  γλώσσες :  Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική, Ιταλική, Ισπανική και Τουρκική, για τα επίπεδα:

Πρόταση για ταυτόχρονη διεξαγωγή Εμποροβιοτεχνικής και Eκπτωτικού Χωριού

Πρόταση για να πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα φέτος η 17η Εμποροβιοτεχνική έκθεση και το 2ο Εκπτωτικό χωριό, κατατέθηκε στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Καρδίτσας το απόγευμα της Τρίτης (28/1).

Ανοιχτή Συνέλευση: Εκδήλωση στο Εργατικό Κέντρο και προβολή ντοκιμαντέρ

Την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου και ώρα 9.30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας η "Ανοιχτή Συνέλευση ενάντια στην "πράσινη ανάπτυξη" και στα αιολικά στα Αγραφα" διοργανώνει εκδήλωση όπου θα παρουσιαστεί το χρονικό της Νιάλας.

Στην σύνοδο του Συμβουλίου Υπουργών Γεωργίας και Αλιείας συμμετείχε ο Μ. Βορίδης

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης συμμετείχε στην τακτική σύνοδο του Συμβουλίου Υπουργών Γεωργίας και Αλιείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης το οποίο διεξήχθη στις 27 Ιανουαρίου στις Βρυξέλλες υπό την προεδρία της Κροατίας.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ