.
.
.
.

Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2020

Άλλες 75 επιχειρήσεις εγκρίθηκαν για τα 8.000€ της αποζημίωσης - Συνολικά 4 αποφάσεις για φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις

Εκδόθηκαν την Παρασκευή και το Σάββατο 9 και 10 Οκτωβρίου 2020 αντίστοιχα από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών οι πρώτες τρεις αποφάσεις για χορήγηση επιδόματος έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου.

Κάλεσμα στην κινητοποίηση - μουσική διαμαρτυρία στις 13 Οκτωβρίου από τους συλλόγους γυναικών

Ο Σύλλογος Γυναικών Καρδίτσας και οι Ομάδες Γυναικών Σέκλιζας και Ταμασίου καλούν τις γυναίκες της πόλης και των χωριών μας, τις εργαζόμενες, τις αυτοαπασχολούμενες, τις αγρότισσες, τις νέες τις συνταξιούχες,

Ευχαριστήριο του προέδρου της κοινότητας Μουζακίου Αχ. Καταραχιά

Ως πρόεδρος τη κοινότητας Μουζακίου ευχαριστώ όλους τους δωρητές (φορείς, συλλόγους, επιχειρήσεις, παραγωγούς και απλούς πολίτες ),που συνέβαλαν με τη βοήθεια τους σε τρόφιμα, ρουχισμό, φάρμακα κτλ στη μεγάλη προσπάθεια του Δήμου μας, για βοήθεια προς τους πληγέντες από το φονικό πέρασμα του μεσογειακού κυκλώνα Ιανού.

Συντονιστική Επιτροπή Πληγέντων Καμινάδων: Ο αγώνας συνεχίζεται με νέα κινητοποίηση γιατί άλλα λένε κι’ άλλα κάνουν τελικά!!! (+Φώτο +Βίντεο)

Νέα σύσκεψη πραγματοποίησαν σήμερα Κυριακή (11/10) το απόγευμα τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Πληγέντων Καμινάδων στην πλατεία Ζωοδόχου Πηγής, όπου και έγινε απολογισμός των πρωτοβουλιών που πάρθηκαν για άσκηση πιέσεων στην τοπική και κεντρική εξουσία να στηρίξει άμεσα και γενναία τους πλημμυροπαθείς του «Ιανού».

Ε.Ο.Δ.Υ: 13 νέοι θάνατοι και 280 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα (Κυριακή 11/10) - Η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 11 Οκτωβρίου από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Κορονοϊός: Από Δευτέρα 12/10 τίθενται σε ισχύ και στην Π.Ε. Καρδίτσας οι περιορισμοί λόγω της αυξημένης επιτήρησης

Στο 50% της πληρότητάς της θα λειτουργεί από τη Δευτέρα (12/10) η εστίαση, σε όσες περιοχές της χώρας έχουν χαρακτηριστεί υψηλού κινδύνου (μεταξύ αυτών των περιοχών και οι Π.Ε. Καρδίτσας και Τρικάλων) για τη μετάδοση του κορονοϊού.

Λουτράκι: Νεκροί βρέθηκαν σε οικία 45χρονη γυναίκα και ένας άνδρας - Ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια

Αντιμέτωποι με ένα μακάβριο θέαμα, βρέθηκαν οι Αστυνομικοί του ΑΤ Λουτρακίου, όταν εισέβαλλαν το απόγευμα της Κυριακής, στο σπίτι της 45χρονης γυναίκας από την Οδησσό της Ουκρανίας, στο Φλάμπουρο.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ