.
.
.
.

Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2020

Συνάντηση εργασίας της Π.Ε.Δ. Θεσσαλίας με θέμα τη διαχείριση των κενών συσκευασιών φυτοφαρμάκων

Με μεγαλη επιτυχία  πραγματοποιήθηκε η συνάντηση εργασίας της ΠΕΔ Θεσσαλίας με τους κ. κ. Γραφάκο  Γ.Γ  του ΥΠΕΝ ,   Στρατάκο  Γ.Γ  Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής  Ανάπτυξης και Τροφίμων καθώς και με την κ. Υδραίου Γενική Δ/ντρια του ΕΣΥΦ και με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστού.

Διαδικτυακή διδασκαλία για 15 μαθητές στο ν. Καρδίτσας λόγω Covid-19

Η ομαλή λειτουργία των σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο σύνολό τους, επέτρεψε να υπάρξει πλήρης καταγραφή των μαθητών που με το νόμο περί ευπαθών ομάδων, παρακολουθούν μαθήματα διαδικτυακά, χωρίς φυσική παρουσία στο σχολείο.

Επίσκεψη του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κ. Φλώρου στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστό

Με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό συναντήθηκε σήμερα (Πέμπτη 15/10) ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Λάρισα.

Πέμπτη (15/10): Άλλες δύο αποφάσεις για εφάπαξ ενίσχυση (έως 5.000€) σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα από τον "Ιανό" - Συνολικά 8 αποφάσεις για φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις

Την Παρασκευή και το Σάββατο 9 και 10 Οκτωβρίου 2020 αντίστοιχα από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών εκδόθηκαν οι πρώτες τρεις αποφάσεις για χορήγηση επιδόματος έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου.

Χαρδαλιάς: Στο ανώτατο επίπεδο συναγερμού (Επίπεδο 4) για τον κορονοϊό από (16/10) η Π.Ε. Κοζάνης

Λόγω αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου στην ευρύτερη περιοχή της Κοζάνης και σε συνέχεια της σχετικής σημερινής ομόφωνης εισήγησης της Ειδικής Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας, για επιτακτικούς λόγους αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας και ειδικότερα για τον περιορισμό της διασποράς και των επιπτώσεων της νόσου COVID-19,

Ε.Ο.Δ.Υ: 13 νέοι θάνατοι και 453 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα (Πέμπτη 15/10) - Η γεωγραφική κατανομή κρουσμάτων

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 15 Οκτωβρίου από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ