.
.
.
.

Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020

Προσφορά δωρεάν μασκών στο νοσoκομείο Καρδίτσας από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία

Προσφέρθηκαν δωρεάν από το παράρτημα Καρδίτσας της Αντικαρκινικής Εταιρείας 2.000 χειρουργικές μάσκες την Πέμπτη 15 Οκτώβρη στο Νοσοκομείο Καρδίτσας, γιά τις ανάγκες των ογκολογικών ασθενών.

Παρασκευή (16/10): Άλλοι 77 δικαιούχοι πληρώθηκαν το "600άρι" από το Δήμο Καρδίτσας

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 25 Σεπτεμβρίου 2020 η διαδικασία έκδοσης καθημερινών (σχεδόν) αποφάσεων από το Δήμο Καρδίτσας για τους πλημμυροπαθείς της 18-19ης Σεπτεμβρίου ώστε να λάβουν το επίδομα των πρώτων βιοτικών αναγκών (ποσού 600 ευρώ)

Συνεδριάζει την Πέμπτη (22/10) το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αργιθέας

Την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου και ώρα 11:30 π.μ. στο Ανθηρό θα συνεδριάσει κεκλεισμένων των θυρών το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αργιθέας .

Σέρρες: Αποκαλύφθηκε παράνομο γηροκομείο - Στο νοσοκομείο 11 υπερήλικες

Στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών μεταφέρθηκαν 11 υπερήλικες οι οποίοι έμεναν τον τελευταίο καιρό σε οίκημα που σύμφωνα με πληροφορίες, λειτουργούσε σαν οίκος ευγηρίας και η νομιμότητά του εξετάζεται από τις τοπικές διωκτικές αρχές.

Το ποινολόγιο της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΚ (16/10)

Από την Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καρδίτσας επιβλήθηκαν στους παρακάτω ποδοσφαιριστές οι ποινές αποκλεισμού που αναγράφονται στον καθένα και που υπολογίζονται σε ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.

Φαινόμενο «ΙΑΝΟΣ»: Η επόμενη μέρα στον Αμάραντο Καρδίτσας - Συνέλευση την Κυριακή 18/10

Συνέλευση στον αυλειο χώρο του δημοτικού ξενώνα Αμάραντου Καρδίτσας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Οκτωβρίου και ώρα 11:00 π.μ  με σκοπό την ενημέρωση και την οργάνωση της κοινωνίας του χωριού που επλήγη απο τον "Ιανό".

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ