.
.

Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020

Έρχεται η κακοκαιρία "Κίρκη" - Έντονα φαινόμενα το διήμερο Τετάρτης και Πέμπτης 28-29/10

Σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία, βαρομετρικό χαμηλό, το οποίο θα δημιουργηθεί τις πρωινές ώρες της Τρίτης 27/10 στην Ιταλία, θα κινηθεί γρήγορα ανατολικά προς τη χώρα μας και από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 28/10 έως τις βραδινές ώρες της Πέμπτης 29/10, θα προκαλέσει την κακοκαιρία Κίρκη.

Θ. Τσιούκης: "Το Οθωμανικό όνειρο του ταραχοποιού Ερντογάν"

Η Τουρκία διαχρονικά κατέχει το ρόλο του ταραχοποιού στην περιοχή. Είναι χαρακτηριστικό, ότι η Οθωμανική Αυτοκρατορία και σημερινή Τουρκία δεν κατάφερε ποτέ να ξεπεράσει τον «εφιάλτη» του Ελληνικού Βυζαντινού πολιτισμού.

Δευτέρα (26/10): 2 νέες αποφάσεις για εφάπαξ ενίσχυση σε επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 28 αποφάσεις

Την Παρασκευή και το Σάββατο 9 και 10 Οκτωβρίου 2020 αντίστοιχα από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών εκδόθηκαν οι πρώτες τρεις αποφάσεις για χορήγηση επιδόματος έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου.

Αστυνομικό θρίλερ στην Κρήτη: 82χρονος βρέθηκε νεκρός σε βαλίτσα και 79χρονη στραγγαλισμένη

Αντιμέτωπες με ένα απίστευτο θρίλερ βρίσκονται οι διωκτικές αρχές των Χανίων, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive, τα πρώτα στοιχεία που προκύπτουν από την αυτοψία της ανδρών της ΕΛΑΣ, στο διαμέρισμα όπου βρέθηκε νεκρός ο 82χρονος σύντροφος της άτυχης ηλικιωμένης που στραγγαλίστηκε στο Πασακάκι, δείχνουν επίσης δολοφονία!

ΑΑΔΕ: Παρατείνεται έως τις 31/12 η προθεσμία απόσυρσης των ταμειακών μηχανών

Παρατείνεται μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου η προθεσμία για την απόσυρση των ταμειακών μηχανών, που δεν μπορούν να συνδεθούν online με την ΑΑΔΕ, καθώς και η προθεσμία για την αναβάθμιση των τεχνικών προδιαγραφών των ΦΗΜ.

Ε.Ο.Δ.Υ: 7 νέοι θάνατοι και 715 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα (Δευτέρα 26/10) - Η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 26 Οκτωβρίου από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ