.
.
.
.

Κυριακή, 04 Οκτωβρίου 2020

Κατεστραμμένο μεγάλο μέρος των αρδευτικών δικτύων στο ν. Καρδίτσας – Ζημιές υπέστη και η οικολογική παροχή στο φράγμα Σμοκόβου (+Φώτο)

Ασύλληπτες είναι οι ζημιές που υπέστησαν από τον μεσογειακό κυκλώνα «Ιανό» τα αρδευτικά δίκτυα των Τοπικών Οργανισμών Εγγείων Βελτιώσεων (ΤΟΕΒ) στο Νομό Καρδίτσας, σε σημείο που είναι αμφίβολο εάν θα μπορέσουν να εξυπηρετήσουν τις ποτιστικές ανάγκες χιλιάδων αγροτών την ερχόμενη καλλιεργητική περίοδο.

Ανακοίνωση των Συντονιστικών Επιτροπών Πληγέντων Καμινάδων και Αλιάκ Μαχαλά (+Βίντεο)

Η συνάντηση που είχαν προγραμματίσει οι συντονιστικές επιτροπές πληγέντων των Καμινάδων και του Αλιάκ Μαχαλα με τη δημοτική αρχή,πήρε άλλη τροπή και μετατράπηκε σε παράσταση διαμαρτυρίας.

Καρδίτσα από την Αρχή: "Ολοκληρωτική η καταστροφή στον Άγιο Θεόδωρο"

Το Δ .Διαμέρισμα του Αγίου Θεοδώρου, επισκέφτηκε ο Κωνσταντίνος Γκαβογιάννης, δημοτικός σύμβουλος Καρδίτσας και επικεφαλής της παράταξης «Καρδίτσα απ’την αρχή», και μετά από συνομιλίες που είχε τόσο με τον πρόεδρο του χωριού Νταρακλίτση Κωνσταντίνο, όσο και με κατοίκους, ενημερώθηκε για τα προβλήματα του χωριού.

Ε.Ο.Δ.Υ: 4 νέοι θάνατοι και 229 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα (Κυριακή 4/10) - Η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 4 Οκτωβρίου από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Κοινή Δράση Εκπαιδευτικών Καρδίτσας: "Ο διπλοπρόσωπος Ιανός (ο μύθος) και οι διπλοπρόσωποι υπεύθυνοι της καταστροφής (στην πραγματικότητα)"

Ο Ιανός δε μας έδειξε απλώς το κακό του πρόσωπο. Αποκάλυψε την αλήθεια της διαχρονικής εγκατάλειψης της Καρδίτσας από τους μεγαλόσχημους φορείς.

Στους 36 βαθμούς (!) η μέγιστη θερμοκρασία σήμερα Κυριακή 4 Οκτωβρίου

Στους 36 βαθμούς έφτασε η θερμοκρασία την Κυριακή 04/10. Τα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά, η Κρήτη, το Ανατολικό Αιγαίο και τα βορειοανατολικά της Θράκης ήταν οι θερμότερες περιοχές της χώρας.

Λαϊκή Συσπείρωση Καρδίτσας: "Αμετανόητοι, προκλητικοί, αλαζόνες και υποκριτές!"

Η καταστροφή που έπαθε ο νομός Καρδίτσας στις 18 του Σεπτέμβρη είναι τεράστια και αυτό, όχι μόνο δεν το αμφισβητεί κανένας αλλά, όλοι το αναγνωρίζουν και το ομολογούν και δημόσια, από τους πληγέντες μέχρι και τους αιρετούς και τα κυβερνητικά στελέχη ακόμα!  

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ