.
.

Δευτέρα, 05 Οκτωβρίου 2020

ΕΛΜΕ Καρδίτσας: "3ωρη στάση εργασίας την Τρίτη (6/10) για τα σχολεία που τελούν υπό κατάληψη"

Σε συνέχεια της από 1.10.20 ανακοίνωση της Ομοσπονδίας , το ΔΣ της ΟΛΜΕ προκηρύσσει για τα σχολεία, που τελούν υπό κατάληψη, 3ωρη στάση εργασίας 8-11πμ και για την πρώτη βάρδια των εσπερινών σχολείων και καλεί τις ΕΛΜΕ να προκηρύξουν συμπληρωματικές στάσεις για το υπόλοιπο του ωραρίου σε ημερήσια και εσπερινά σχολεία.

Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας: Πρόταση ψηφίσματος για την προστασία της λαϊκής κατοικίας

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας, εκφράζει την αντίθεσή του στις αλλαγές στους νόμους «περί προστασίας» της λαϊκής κατοικίας που φέρνει προς ψήφιση η κυβέρνηση της Ν.Δ, γιατί στην πράξη όχι μόνο δεν την προστατεύουν, αλλά θέτουν ένα εκβιαστικό δίλλημα στο λαό: Ή θα πτωχεύσεις και θα χάσεις το σύνολο της περιουσίας σου ή θα αποδεχτείς να γίνεις ενοικιαστής στο σπίτι σου.

Τ. Τσιαπλές: "Κατεπείγουσα ανάγκη η Περιφέρεια Θεσσαλίας να κάνει ψεκασμούς στο ν. Καρδίτσας για τα κουνούπια"

Η καταστροφική πλημμύρα που έπληξε το Νομό Καρδίτσας στις 19/9/2020, ανάμεσα στις άλλες συνέπειες της για το λαό, έφερε ένα ακόμα σοβαρό πρόβλημα για την υγεία του λαού.

Ανακοίνωση για τη λειτουργία του Στεκιού Αλληλεγγύης Πληγέντων Καρδίτσας

Το Στέκι Αλληλεγγύης πλημμυροπαθών Καρδίτσας που φτιάχτηκε με πρωτοβουλία του «Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων και Υπαλλήλων με σχέση ιδιωτικού δικαίου νομού Καρδίτσας»,

Αναστολή λειτουργίας 14 ημερών λόγω κρούσματος σε τμήμα του 2ου ΕΠΑΛ Καρδίτσας

Σε αναστολή λειτουργίας βρίσκεται από την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου και για 14 ημέρες, τμήμα της Α’ τάξης του 2ου ΕΠΑΛ Καρδίτσας, μετά από την διαπίστωση για ύπαρξη κρούσματος σε μέλος της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Νόμπελ Ιατρικής: Τιμήθηκαν τρεις επιστήμονες που ανακάλυψαν τον ιό της ηπατίτιδας C

Με το βραβείο Νόμπελ Ιατρικής τιμώνται από κοινού ο Βρετανός Μάικλ Χόουτον και οι Αμερικανοί Χάρβεϊ Άλτερ και Τσαρλς Ράις για «την ανακάλυψη του ιού της ηπατίτιδας C».

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ