.
.
.

Παρασκευή, 09 Οκτωβρίου 2020

Νεκρός 56χρονος Ολλανδός σε πτήση παρά πέντε στον Όλυμπο

Θλίψη έχει προκαλέσει στην κοινότητα των αιωροπτεριστών και γενικά του χώρου του αθλητισμού η είδηση του θανάτου ενός 56χρονου αθλητή του παραπέντε κατά τη διάρκεια πτήσης που επιχείρησε σήμερα Παρασκευή 9 Οκτωβρίου από την περιοχή “τουρτοφωλιά” στα Καλύβια Ολύμπου.

Δ. Αρχοντής - Φ. Γέμτος - Τ. Μπαρμπούτης: "Χωρίς σχέδιο και οργάνωση στις πλημμύρες – Να περιμένουμε τα ίδια και στην ξηρασία ;"

Έχοντας απομακρυνθεί κάπως από τις δύσκολες μέρες που πέρασε η Θεσσαλία (Καρδίτσα, Μουζάκι, Φάρσαλα κ.α), μας προσφέρεται η δυνατότητα για μια πιο ψύχραιμη αξιολόγηση των φαινομένων που έπληξαν την περιοχή και για χρήσιμα συμπεράσματα για το μέλλον.

Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες για τις 121 προσλήψεις σε παιδικούς σταθμούς του ΟΑΕΔ

Αναρτήθηκαν σήμερα, Παρασκευή 9 Οκτωβρίου, οι Προσωρινοί Πίνακες Κατάταξης υποψηφίων που υπέβαλαν αίτηση για την πρόσληψη συνολικά 121 ατόμων, με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των βρεφονηπιακών σταθμών του ΟΑΕΔ του σχολικού έτους 2020-2021.

Τη Δευτέρα (12/10) ενεργοποιείται ο υγειονομικός χάρτης 4 επιπέδων - Τι περιλαμβάνει το επίπεδο 3 που ανήκει η Π.Ε. Καρδίτσας

Παρουσιάστηκε σήμερα Παρασκευή (9/10) ο Χάρτης Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας από τη λοίμωξη Covid-19 (στην ιστοσελίδα https://covid19.gov.gr), και περιλαμβάνει τέσσερα επίπεδα προληπτικών μέτρων και κανόνων για κάθε περιφερειακή ενότητα της χώρας (Επίπεδο 1 - Ετοιμότητας, Επίπεδο 2 - Επιτήρησης, Επίπεδο 3 - Αυξημένης Επιτήρησης και Επίπεδο 4 - Αυξημένου Κινδύνου).

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας αποκαθιστά το Κάστρο Σκιάθου με χρηματοδότηση 2,8 εκατ. ευρώ

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε την ένταξη στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020 του έργου «Στερέωση και Αποκατάσταση Κάστρου Σκιάθου και κτηρίων οικισμού στο εσωτερικό του», προϋπολογισμού 2.828.200 ευρώ.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ