.
.
.
.

Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2020

Τρίτη (10/11): 2 νέες αποφάσεις για εφάπαξ ενίσχυση (έως 5.000€) σε φυσικά πρόσωπα που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 43 αποφάσεις μαζί με επιχειρήσεις

Την Παρασκευή και το Σάββατο 9 και 10 Οκτωβρίου 2020 αντίστοιχα από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών εκδόθηκαν οι πρώτες τρεις αποφάσεις για χορήγηση επιδόματος έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου.

Ιδιαίτερα μεγάλη επιβάρυνση σε αριθμό κρουσμάτων Covid-19 στην Π.Ε. Καρδίτσας τις τελευταίες 14 ημέρες

Στη δεύτερη κλίμακα εκ των τεσσάρων συνολικά βρίσκεται η Π.Ε. Καρδίτσας στο χάρτη του Ε.Ο.Δ.Υ. που απεικονίζει την αθροιστική επίπτωση επιβεβαιωμένων κρουσμάτων Covid-19.

Ανακοίνωση σωματείων της Καρδίτσας προς συμπαράσταση στους εργαζόμενους στην υγεία

Η πανδημία εξαπλώνεται ραγδαία. Ανακοινώνεται το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο και είμαστε ακόμα στην αρχή, τα δύσκολα είναι μπροστά. 60.000 κρούσματα, πάνω από 200 ασθενείς στις ΜΕΘ, εκατοντάδες απώλειες σε ανθρώπινες ζωές.

Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας: Επίταξη της "Αρωγής" και όλων των ιδιωτικών δομών υγείας με το προσωπικό τους

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, προκειμένου να βγάλει «λάδι» την κυβέρνηση, που δεν προχωρά στην πρόσληψη μόνιμων γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού στα δημόσια νοσοκομεία και κέντρα Υγείας,

Σύσκεψη Δημάρχων Π.Ε. Καρδίτσας - Αγοραστού: Σύνταξη χάρτη ενεργειών για κάθε Δήμο και εξεύρεση κονδυλίων για τις αποκαταστάσεις

Σύσκεψη των Δημάρχων της Καρδίτσας υπό τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστό, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφερειακή Ενότητας Καρδίτσας με αντικείμενο τα προβλήματα που προκάλεσε ο Ιανός στο Νομό.

Τρίτη 10 Νοεμβρίου: 49 νέα κρούσματα Covid-19 στην Π.Ε. Καρδίτσας και άλλα 234 στην υπόλοιπη Θεσσαλία

Ανακοινώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (10/11) από το Ε.Ο.Δ.Υ. η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων του τελευταίου 24ωρου για τα 2.384 κρούσματα που ανακοινώθηκαν νωρίτερα.

Δήμος Καρδίτσας: Άλλοι 42 δικαιούχοι αποζημίωσης για αντικατάσταση της οικοσκευής από την πλημμύρα στις 18/9

Την πρώτη απόφαση για το επίδομα οικονομικής ενίσχυσης για την αντικατάσταση της οικοσκευής της κύριας κατοικίας εξαιτίας των ζημιών της πλημμύρας στις 18 Σεπτεμβρίου 2020 είχαμε την Τετάρτη (4/11) από το Δήμο Καρδίτσας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ