.
.

Τετάρτη, 04 Νοεμβρίου 2020

ΕΛΜΕ Καρδίτσας: "Αποχή από τις εκλογές παρωδία για αιρετούς στα Υπηρεσιακά Συμβούλια"

To ΔΣ της ΕΛΜΕ Καρδίτσας μπροστά στην αδιαλλαξία της υπουργού παιδείας κ. Κεραμέως και στην εμμονή της για τη διενέργεια εκλογών με ηλεκτρονικό τρόπο καλεί τα μέλη του σωματείου να απέχουν από τη διαδικασία.

Πίστωση 350.000 ευρώ για τις ζημιές στο νέο κλειστό ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καρδίτσας

Πίστωση 350.000 ευρώ ενέκρινε πρόσφατα η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καρδίτσας, προκειμένου να υπάρξει αποκατάσταση των ζημιών στο νέο κλειστό.

Τετάρτη (4/11): 1 νέα απόφαση για εφάπαξ ενίσχυση (έως 5.000€) σε φυσικά πρόσωπα που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 37 αποφάσεις μαζί με επιχειρήσεις

Την Παρασκευή και το Σάββατο 9 και 10 Οκτωβρίου 2020 αντίστοιχα από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών εκδόθηκαν οι πρώτες τρεις αποφάσεις για χορήγηση επιδόματος έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου.

Κλιμάκιο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο περιβαλλοντικό Κέντρο Νεοχωρίου

Ανοίγει ο δρόμος αξιοποίησης του περιβαλλοντικού κέντρου Νεοχωρίου, ως εργαστηριακός χώρος εκπαίδευσης φοιτητών και συγκεκριμένα αυτών του τμήματος Δασολογίας.

Τρίκαλα: Προφυλακίστηκε 44χρονος - Φέρεται να βίαζε την ανήλικη κόρη του

Ένας 44χρονος αντρας συνελήφθη σήμερα Τετάρτη 4 Νοεμβρίου σε χωριό των Τρικάλων ο οποίος φέρεται να βίαζε την ανήλικη κόρη του επί χρόνια μέσα στο ίδιο τους το σπίτι ενώ προχώρησε σε άσεμνες πράξεις και στη δεύτερη κόρη.

Βουλή: Τροπολογία για αυστηρότερες ποινές για την κακοποίηση των ζώων - Προβλέπεται ποινή κάθειρξης έως 10 έτη

Αυστηρότερες ποινές για την κακομεταχείριση των ζώων προβλέπει τροπολογία που συνυπογράφουν οι υπουργοί Οικονομικών, Δικαιοσύνης, Εσωτερικών και Αγροτικής Ανάπτυξης, και η οποία κατατέθηκε στο νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης με τίτλο «Ρυθμίσεις για την επιτάχυνση της εκδίκασης εκκρεμών υποθέσεων του ν.3869/2010».

Ψήφισμα του Πρυτανικού Συμβουλίου του Π.Θ. για την επίθεση κατά του Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Tα μέλη του Πρυτανικού Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση αγνώστων κατά του Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου και συναδέλφου Καθηγητή, κ. Δημήτρη Μπουραντώνη.

Κικίλιας: Lockdown σε όλη τη χώρα για ένα μήνα - κλείνουν γυμνάσια και λύκεια

Η εισήγηση των λοιμοξιολόγων είναι lockdown σε όλη τη χώρα για ένα μήνα, ανέφερε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο Βασίλης Κικίλιας, ενώ τόνισε ότι αύριο θα γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις από τον πρωθυπουργό. 

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ