.
.
.
.

Πέμπτη, 05 Νοεμβρίου 2020

Νέα διοίκηση εκλέχθηκε στον Πολιτιστικό Σύλλογο Σοφαδιτών Ν. Μαγνησίας

Παρά τις αντίξοες λόγω της πανδημίας συνθήκες και λίγο πριν η περιοχή Μαγνησίας ενταχθεί στις περιοχές αυξημένης επιτήρησης, πραγματοποιήθηκε η Εκλογοαπολογιστική Τακτική Γενική Συνέλευση του Πολιτιστικού Συλλόγου Σοφαδιτών Ν. Μαγνησίας, την Κυριακή, 11 Οκτωβρίου στην έδρα του συλλόγου, στην Άλλη Μεριά του Βόλου.

Σε εξέλιξη εργασίες αποκατάστασης ζημιών στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα

Σε εξέλιξη βρίσκεται στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα, ένας αριθμός μικρών η μεγαλύτερων έργων που αποσκοπούν στην αποκατάσταση της ομαλότητας μετά τις ζημιές που προκάλεσε ο "Ιανός".

Πέμπτη (5/11): 1 νέα απόφαση για εφάπαξ ενίσχυση (έως 5.000€) σε φυσικά πρόσωπα που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 38 αποφάσεις μαζί με επιχειρήσεις

Την Παρασκευή και το Σάββατο 9 και 10 Οκτωβρίου 2020 αντίστοιχα από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών εκδόθηκαν οι πρώτες τρεις αποφάσεις για χορήγηση επιδόματος έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου.

Η εξειδίκευση των νέων μέτρων που ισχύουν από το Σάββατο (7/11) όπως ανακοινώθηκαν από το Ν. Χαρδαλιά

Σε εξειδίκευση των νέων μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας που τίθενται σε ισχύ από το προσεχές Σάββατο 7 Νοεμβρίου και έως τις 30 Νοεμβρίου σε όλη τη χώρα προχώρησε το απόγευμα της Πέμπτης (5/11) ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Ν. Χαρδαλιάς παρουσία του Υφυπουργού Υγείας Β. Κοντοζαμάνη και τον Γ.Γ. Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή Π. Σταμπουλίδη.

Lockdown: Ποια καταστήματα θα είναι ανοικτά και ποια κλειστά έως τις 30 Νοεμβρίου – Όλοι οι ΚΑΔ

Από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου στις 06.00 τίθεται σε εφαρμογή το lockdown σε όλη την επικράτεια και ανακοινώθηκε ποια καταστήματα και υπηρεσίες θα εξακολουθήσουν να λειτουργούν και ποιες θα είναι σε αναστολή.

Χαρδαλιάς: Τα κομμωτήρια ανοιχτά κατ' εξαίρεση για το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Νοεμβρίου

Την απόφαση να λειτουργήσουν τα κομμωτήρια, τα κουρεία και τα κέντρα αισθητικής το Σάββατο 7 Νοεμβρίου και την Κυριακή 8 Νοεμβρίου με διευρυμένο ωράριο αν το επιθυμούν οι ιδιοκτήτες τους ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ