.
.
.
.

Παρασκευή, 06 Νοεμβρίου 2020

Λία Ρογγανάκη: "Η μάχη που πρέπει όλοι μαζί να κερδίσουμε"

Τις περισσότερες φορές μιλάμε για υγεία αλλά ασχολούμαστε με την ασθένεια. Φοβόμαστε και ανησυχούμε ότι μπορεί να αρρωστήσουμε στο μέλλον ,αλλά δύσκολα αλλάζουμε συνήθειες ώστε να προστατεύσουμε την υγεία μας. Φυσικά και πρέπει να διαχειριστούμε την ασθένεια όταν υπάρχει ,το σημαντικότερο όμως είναι να διασφαλίσουμε την υγεία ώστε να μην παλεύουμε με την ασθένεια.

Παρασκευή (6/11): 1 νέα απόφαση για εφάπαξ ενίσχυση (έως 5.000€) σε φυσικά πρόσωπα που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 39 αποφάσεις μαζί με επιχειρήσεις

Την Παρασκευή και το Σάββατο 9 και 10 Οκτωβρίου 2020 αντίστοιχα από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών εκδόθηκαν οι πρώτες τρεις αποφάσεις για χορήγηση επιδόματος έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου.

Δήμος Καρδίτσας: Άλλοι 73 δικαιούχοι αποζημίωσης για αντικατάσταση της οικοσκευής από την πλημμύρα στις 18/9

Την πρώτη απόφαση για το επίδομα οικονομικής ενίσχυσης για την αντικατάσταση της οικοσκευής της κύριας κατοικίας εξαιτίας των ζημιών της πλημμύρας στις 18 Σεπτεμβρίου 2020 είχαμε την Τετάρτη (4/11) από το Δήμο Καρδίτσας.

Άνοιξε η πλατφόρμα για το μισθολογικό και ασφαλιστικό κόστος πληγέντων από τον «Ιανό»

Το απόγευμα της Πέμπτης 5 Νοεμβρίου, άνοιξε η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων για την κάλυψη του μισθολογικού και ασφαλιστικού κόστους επιχειρήσεων που τέθηκαν σε αναστολή λειτουργίας λόγω των επιπτώσεων της κακοκαιρίας «ΙΑΝΟΣ».

Παρασκευή (6/11): Άλλοι 7 δικαιούχοι πληρώθηκαν το "600άρι" από το Δήμο Καρδίτσας

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 25 Σεπτεμβρίου 2020 η διαδικασία έκδοσης καθημερινών (σχεδόν) αποφάσεων από το Δήμο Καρδίτσας για τους πλημμυροπαθείς της 18-19ης Σεπτεμβρίου ώστε να λάβουν το επίδομα των πρώτων βιοτικών αναγκών (ποσού 600 ευρώ)

Οδηγίες ΓΕΕΘΑ για την κατάταξη των οπλιτών λόγω των μέτρων πρόληψης και αντιμετώπισης της πανδημίας

Το ΓΕΕΘΑ ενημερώνει ότι στο πλαίσιο των επιπρόσθετων μέτρων που έχει λάβει η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του Κορωνοϊού (COVID-19) και για την διευκόλυνση των προς κατάταξη υπόχρεων Στρατιωτικής Θητείας με την 2020 Δ’ ΕΣΣΟ για τον ΣΞ και το ΠΝ και την 2020 ΣΤ’ ΕΣΣΟ για την ΠΑ, η οποία θα πραγματοποιηθεί κανονικά, έχει λάβει τα ακόλουθα μέτρα:

Χαρδαλιάς για την Π.Ε. Καρδίτσας: Με χρήση SMS θα λειτουργεί τμήμα του λιανεμπορίου και χονδρεμπορίου

Διευκρινίσεις σχετικά με την Π.Ε. Καρδίτσας που πρόσφατα δοκιμάστηκε από την κακοκαιρία "Ιανός" έδωσε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κατά τη διάρκεια της απογευματινής συνέντευξης τύπου της Παρασκευής (6/11).

Χαρδαλιάς: Διπλασιάζεται το πρόστιμο για τους παραβάτες

Διευκρινίσεις και αυστηρές συστάσεις για τις μετακινήσεις κατά την διάρκεια του lockdown έδωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος τόνισε πως το πρόστιμπο για τις παραβάσεις διπλασιάζεται.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ