.
.
.
.

Σάββατο, 07 Νοεμβρίου 2020

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας σε δρόμους του Μουζακίου (9-13/11) για την εκτέλεση εργασιών φυσικού αερίου

Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα σημειωθεί σε δρόμους του Μουζακίου από Δευτέρα έως Παρασκευή 9-13 Οκτωβρίου 2020 και ώρες 07.30 έως 15.30 έπειτα από απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας για εκτέλεση εργασιών φυσικού αερίου.

Οδηγίες για τη λειτουργία των εκπαιδευτικών δομών από Δευτέρα (9/11) εξέδωσε το Υπ. Παιδείας

Οδηγίες που αφορούν στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση στις σχολικές μονάδες δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, λόγω αναστολής της δια ζώσης λειτουργίας τους, παρέχονται με νέα απόφαση της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκης Κεραμέως και της Υφυπουργού Σοφίας Ζαχαράκη, ενώ έχει ήδη σταλεί η σχετική διευκρινιστική εγκύκλιος στα σχολεία από την Γενική Γραμματέα Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αναστασία Γκίκα.

Εκπαιδευτικοί ν. Καρδίτσας: Ελάχιστη η συμμετοχή στις εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια (Ανανέωση 8/11)

Η συντριπτική πλειοψηφία των εκπαιδευτικών της Καρδίτσας, τόσο στην πρωτοβάθμια όσο και στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των Συλλόγων τους και απείχαν από την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη αιρετών στα Υπηρεσιακά Συμβούλια.

Σάββατο 7 Νοεμβρίου: 52 νέα κρούσματα Covid-19 στην Π.Ε. Καρδίτσας και άλλα 212 στην υπόλοιπη Θεσσαλία

Ανακοινώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (7/11) από το Ε.Ο.Δ.Υ. η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων του τελευταίου 24ωρου για τα 2.556 κρούσματα που ανακοινώθηκαν νωρίτερα.

Σάββατο (7/11): 1 νέα απόφαση για εφάπαξ ενίσχυση (έως 5.000€) σε φυσικά πρόσωπα που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 40 αποφάσεις μαζί με επιχειρήσεις

Την Παρασκευή και το Σάββατο 9 και 10 Οκτωβρίου 2020 αντίστοιχα από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών εκδόθηκαν οι πρώτες τρεις αποφάσεις για χορήγηση επιδόματος έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου.

Πιερία: Απαγχονισμένος βρέθηκε 40χρονος σε χώρο στάθμευσης ξενοδοχειακής μονάδας

Ένας 40χρονος αλλοδαπός βρέθηκε απαγχονισμένος σήμερα το πρωί σε εξωτερικό χώρο στάθμευσης ξενοδοχειακής μονάδας σε παραλιακή περιοχή της Πιερίας.

Στο Φ.Ε.Κ. όλα τα μέτρα για την καραντίνα - Ποιος Κ.Α.Δ. εξαιρέθηκε για Καρδίτσα και Σάμο

Στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβέρνησης δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ στο οποίο περιγράφονται αναλυτικά όλα τα μέτρα που ισχύουν για το lockdown που θα ισχύσει μέχρι τις 30 Νοεμβρίου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ