.
.
.
.

Κυριακή, 08 Νοεμβρίου 2020

Πυρκαγιά κατέστρεψε ολοσχερώς νεοκλασικό σπίτι στον Τύρναβο (+Φώτο)

Φωτιά ξέσπασε από άγνωστη αιτία σήμερα λίγο μετά τις 7.30 το απόγευμα σε σπίτι πολύ κοντά στο κέντρο του Τυρνάβου, επί της οδού Αγίου Γεδεών, το οποίο το τελευταίο διάστημα ήταν άδειο.

Σε κακή κατάσταση ο δρόμος Καρδιτσομάγουλα – Αγία Τριάδα - Προάστιο - Εγκρίθηκαν 230.000 ευρώ για μελέτη (+Φώτο)

Σε κακή κατάσταση βρίσκεται η Επαρχιακή Οδός Καρδιτσομάγουλα – Αγία Τριάδα - Προάστιο, γεγονός που εγκυμονεί κινδύνους τροχαίων ατυχημάτων ιδιαίτερα κατά τις νυκτερινές ώρες.

Κυριακή 8 Νοεμβρίου: 17 νέα κρούσματα Covid-19 στην Π.Ε. Καρδίτσας και άλλα 145 στην υπόλοιπη Θεσσαλία

Ανακοινώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (8/11) από το Ε.Ο.Δ.Υ. η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων του τελευταίου 24ωρου για τα 1914 κρούσματα που ανακοινώθηκαν νωρίτερα.

Διευκρινίσεις από τη Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας για μετάβαση σε δικαστικές Αρχές, δικηγόρους, συμβολαιογράφους

Διεκρινίσεις για μετάβαση σε δικαστικές Αρχές, δικηγόρους, συμβολαιογράφους εξέδωσε την Κυριακή (8/11) η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Αναβλήθηκε ο αγώνας της ΑΕΛ με την Λαμία λόγω κρουσμάτων κορονοϊού

Με απόφαση της Super League έγινε γνωστό πως αναβάλλεται ο σημερινός (Κυριακή 8/11) αγώνας μεταξύ ΑΕΛ και Λαμίας λόγω κρουσμάτων κορονοϊού σε ποδοσφαιριστές και μέλη της γηπεδούχου ομάδας.

Νέες αεροπορικές οδηγίες από την Υ.Π.Α. με ισχύ έως 30 Νοεμβρίου

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) ανακοινώνει στο επιβατικό κοινό τις νέες αεροπορικές οδηγίες (notam), για πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού, που θα ισχύουν έως τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020 και έχουν ως στόχο την προστασία επιβατών και πολιτών από τη νόσο COVID-19.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ