.
.
.
.

Δευτέρα, 09 Νοεμβρίου 2020

Γιορτές στην Καρδίτσα: Μόνο σίγουρο ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός

Οι υγειονομικές συνθήκες που θα επικρατούν κοντά στην εορταστική περίοδο και τα μέτρα για τον περιορισμό της πανδημίας, θα καθορίσουν το αν θα γίνει το κάτι επιπλέον στην φετινή εορταστική περίοδο στην Καρδίτσα.

Δευτέρα (9/11): 1 νέα απόφαση για εφάπαξ ενίσχυση (έως 5.000€) σε φυσικά πρόσωπα που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 41 αποφάσεις μαζί με επιχειρήσεις

Την Παρασκευή και το Σάββατο 9 και 10 Οκτωβρίου 2020 αντίστοιχα από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών εκδόθηκαν οι πρώτες τρεις αποφάσεις για χορήγηση επιδόματος έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου.

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου: 102 νέα κρούσματα Covid-19 στη Θεσσαλία - Χωρίς κρούσμα η Π.Ε. Καρδίτσας

Ανακοινώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (9/11) από το Ε.Ο.Δ.Υ. η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων του τελευταίου 24ωρου για τα 1.490 κρούσματα που ανακοινώθηκαν νωρίτερα.

Σ.Ε.Ε.Λ.Φ.Ο. Καρδίτσας: Κλειστά όλα τα λογιστικά γραφεία

Στα πλαίσια της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων του κορονοϊού και με γνώμονα την προστασία της υγείας των Λογιστών – Φοροτεχνικών, των υπαλλήλων και των πελατών τους αλλά και λόγω της αναγκαστικής μείωσης του προσωπικού που θα εργάζεται στα γραφεία μας λόγω της υποχρεωτικής τηλεργασίας, ο Σ.Ε.Ε.Λ.Φ.Ο.Κ. ανακοινώνει:

Δήμος Καρδίτσας: Άλλοι 83 δικαιούχοι αποζημίωσης για αντικατάσταση της οικοσκευής από την πλημμύρα στις 18/9

Την πρώτη απόφαση για το επίδομα οικονομικής ενίσχυσης για την αντικατάσταση της οικοσκευής της κύριας κατοικίας εξαιτίας των ζημιών της πλημμύρας στις 18 Σεπτεμβρίου 2020 είχαμε την Τετάρτη (4/11) από το Δήμο Καρδίτσας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ