.
.
.
.

Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2020

Άλλοι 4 άνεργοι του προγράμματος κοινωφελούς χαρακτήρα του ΟΑΕΔ στο Δήμο Καρδίτσας

Εργασία ξεκινούν την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020 άλλοι 4 άνεργοι στο Δήμο Καρδίτσας μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ και μετά την οριστικοποίηση των πινάκων στις 3 Αυγούστου 2020.

Η "Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας" για το ψήφισμα με τα προβλήματα στην υγεία που δεν μπήκε σε ψηφοφορία στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Σε αγαστή συνεργασία, οι παρατάξεις της Ν.Δ, του ΚΙΝΑΛ-ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με την εκπρόσωπο των ναζί, στο περιφερειακό συμβούλιο Θεσσαλίας, αρνήθηκαν με το έτσι θέλω, στην συνεδρίαση της 30/11/2020,

Τρίτη (1/12): 6 νέες αποφάσεις για εφάπαξ ενίσχυση σε φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 73 αποφάσεις

Την Παρασκευή και το Σάββατο 9 και 10 Οκτωβρίου 2020 αντίστοιχα από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών εκδόθηκαν οι πρώτες τρεις αποφάσεις για χορήγηση επιδόματος έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου.

Κώστας Γκαβογιάννης: "Λαμπάκια και χαράτσια!!!"

Μετά την καταστροφική πλημμύρα στην Καρδίτσα ο Δήμαρχος αντί να βρεθεί κοντά στους Δημότες προτίμησε να κρυφτεί πίσω από ελάχιστες ανακοινώσεις και με περίσσιο θράσος δήλωνε πως όλοι μαζί θα κάνουμε την πόλη να ξαναγεννηθεί.

Πολύωρη καταδίωξη δύο νεαρών σε Βόλο, Νέα Ιωνία, Αλυκές και Αγχίαλο

Σκηνές καταδίωξης κατεγράφησαν τα ξημερώματα στον Βόλο και τα δυτικά προάστιά του, όταν αστυνομικοί εντόπισαν και καταδίωξαν για πολύ ώρα δύο νεαρούς άνδρες που επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού και κατηγορούνται για απόπειρα ληστείας.

Ανακοίνωση Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ

Ο λαός μας, μέρα με την μέρα είναι ακόμα πιο εκτεθειμένος απέναντι στο κορονοϊό. Το γεγονός αυτό αποδεικνύεται από την εξέλιξη της πανδημίας, τόσο σε όλη την χώρα όσο και στη περιοχή της Θεσσαλίας με την ταχεία αύξηση των κρουσμάτων τον τελευταίο μήνα.

Ανακοινώσεις ΟΠΕΚΕΠΕ για κομφούζιο, νιτρορύπανση, βιολογικές καλλιέργειες και καταπολέμηση ζιζανίων στους ορυζώνες

Ανακοινώσεις σχετικά με τα μέτρα για κομφούζιο, νιτρορύπανση, τις βιολογικές καλλιέργειες και τη δράση καταπολέμηση ζιζανίων από τους ορυζώνες εξέδωσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ σήμερα 1η Δεκεμβρίου 2020 και στις οποίες τονίζονται τα ακόλουθα:

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ