.
.
.
.
.

Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2020

Διαμαρτυρία της Ένωσης Διπλωματούχων Επαγγελματιών Αισθητικών Θεσσαλίας

Περιήλθε σε γνώση μας η τελική απόφαση της Πολιτείας να μην επιτραπεί από τις 14-12-2020 η λειτουργία των νομίμων εργαστηρίων αισθητικής, ενώ αντίθετα επιτρέπεται η λειτουργία κατά το επόμενο  χρονικό διάστημα των κουρείων-κομμωτηρίων, που ανήκουν στον ίδιο Κωδικό Άσκησης Δραστηριότητας με των δικών μας μελών, με την πανδημία να συνεχίζει να ταλαιπωρεί το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας

Παρασκευή (11/12): 4 νέες αποφάσεις για εφάπαξ ενίσχυση σε φυσικά πρόσωπα που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 103 αποφάσεις μαζί με επιχειρήσεις

Την Παρασκευή και το Σάββατο 9 και 10 Οκτωβρίου 2020 αντίστοιχα από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών εκδόθηκαν οι πρώτες τρεις αποφάσεις για χορήγηση επιδόματος έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου.

Live Webinar για την Ψυχική Υγεία στην περίοδο της πανδημίας από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Tο Μητροπολιτικό Κολλέγιο διοργανώνει, την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020 στις 19:00, μία άκρως επίκαιρη διαδικτυακή συζήτηση με τίτλο: «Η Ψυχική Υγεία στην περίοδο της Πανδημίας».

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Γραφείο Εθνικού Εισηγητή ενώνουν δυνάμεις στον αγώνα για την καταπολέμηση του trafficking

Σύμφωνο συνεργασίας με στόχο την  ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού και την ανάληψη στοχευμένων δράσεων για την προστασία θυμάτων εμπορίας ανθρώπων υπογράφουν το επόμενο διάστημα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και ο εθνικός εισηγητής για την καταπολέμηση της Εμπορίας Ανθρώπων,  Ηρακλής Μοσκώφ.

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου: 23 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Π.Ε. Καρδίτσας και άλλα 138 στην υπόλοιπη Θεσσαλία

Ανακοινώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (11/12) από το Ε.Ο.Δ.Υ. η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων του τελευταίου 24ωρου για τα  κρούσματα κορονοϊού που ανακοινώθηκαν νωρίτερα.

Έκτακτη τηλεδιάσκεψη για την αποτίμηση της επιδημιολογικής κατάστασης στη Δυτική Αττική

Ευρεία τηλεδιάσκεψη για την αποτίμηση της επιδημιολογικής κατάστασης στη Δυτική Αττική πραγματοποιήθηκε σήμερα (15.30΄) από το κτίριο Φάρος της Πολιτικής Προστασίας,

ΚΤΕΟ: Πως θα λειτουργούν από τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου

Επαναλειτουργούν από τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020 τα Κέντρα Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων (ΚΤΕΟ) για μοτοσικλέτες, επιβατηγά οχήματα ιδιωτικής και δημόσιας χρήσης και φορτηγά αυτοκίνητα μεικτού βάρους έως 3,5 τόνους.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ