.
.
.

Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2020

Κατάθεση ψηφίσματος από τη Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας για να ανανεωθούν οι συμβάσεις 100 εργαζομένων στα Κ.Υ. της 5ης Υ.Π.Ε.

Πρόταση ψηφίσματος στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο κατέθεσε η "Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας" με το οποίο ζητά να μην απολυθούν οι 100 συμβασιούχοι εργαζόμενοι στα Κ.Υ. της 5ης Υ.Π.Ε..

Λιγότερες άδειες απόσταξης τσίπουρου το 2020 στην Καρδίτσα

Μειωμένες σε ποσοστό 10% περίπου ήταν οι άδειες που εκδόθηκαν φέτος στο νομό Καρδίτσας, για μικροπαραγωγούς του ειδικού καθεστώτος, κατά το διάστημα απόσταξης τσίπουρου, στα νόμιμα καζάνια (άμβυκες) που λειτουργούν στα όρια του νομού Καρδίτσας.

Σάββατο (12/12): 1 νέα απόφαση για εφάπαξ ενίσχυση σε φυσικά πρόσωπα που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 104 αποφάσεις μαζί με επιχειρήσεις

Την Παρασκευή και το Σάββατο 9 και 10 Οκτωβρίου 2020 αντίστοιχα από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών εκδόθηκαν οι πρώτες τρεις αποφάσεις για χορήγηση επιδόματος έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου.

Τ. Τσιαπλές: Πρόταση ψηφίσματος αποκλεισμού της Ελληνικής Αυγής, από το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας

Επιστολή προς τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας και τους επικεφαλής των περιφερειακών παρατάξεων του περιφερειακού συμβουλίου Θεσσαλίας εκτός της "Ελληνικής Αυγής στη Θεσσαλία" απέστειλε ο Τάσος Τσιαπλές της Λαϊκής Συσπείρωσης

Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα ΚΚΕ: "Καρδίτσα: Καμία αποζημίωση για τα λαϊκά νοικοκυριά από το λεγόμενο «Ταμείο Αλληλεγγύης» της ΕΕ"

Ούτε «αμεσότητα» ούτε «αλληλεγγύη» παρέχει το κατ’ευφημισμόν Ταμείο Αλληλεγγύης της Ε.Ε. (ΤΑΕΕ), όπως αποδεικνύεται για ακόμα μία φορά από την απάντηση της Επιτρόπου E. Ferreira σε ερώτηση της Ευρωκοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ που ζητούσε άμεσες αποζημιώσεις για τις πρόσφατες καταστροφές που προκάλεσαν οι πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή της Καρδίτσας.

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου: 24 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Π.Ε. Καρδίτσας και άλλα 123 στην υπόλοιπη Θεσσαλία

Ανακοινώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (12/12) από το Ε.Ο.Δ.Υ. η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων του τελευταίου 24ωρου για τα  1.194 κρούσματα κορονοϊού που ανακοινώθηκαν νωρίτερα.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ