.
.
.
.

Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2020

Ευχαριστήριο Δημάρχου Σοφάδων για άμεση αποκατάσταση βλάβης από τη ΔΕΗ

Ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Θάνος Σκάρλος ευχαριστεί τη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού και συγχαίρει τα στελέχη και το προσωπικό του Τεχνικού Τμήματος, για την άμεση και αποτελεσματική ανταπόκρισή της στο πρόβλημα που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής 13/12, λόγω  βλάβης σε υποσταθμό της ΔΕΗ στους Σοφάδες και είχε ως αποτέλεσμα την διακοπή της ρευματοδότησης τόσο στην πόλη όσο και στην ευρύτερη περιοχή.

Υ.Π.Α.: Παράταση COVID-19 Notams έως 7/1/2021 και έκδοση νέας αεροπορικής οδηγίας για 3ήμερη καραντίνα

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) ανακοινώνει στο επιβατικό κοινό τις παρατάσεις των αεροπορικών οδηγιών, για πτήσεις εσωτερικού/εξωτερικού έως την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021 και την νέα notam για τον 3ήμερο υποχρεωτικό προληπτικό περιορισμό σε όσους εισέρχονται στην Ελλάδα με πτήσεις από το εξωτερικό από την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020.

Κυριακή (13/12): 1 νέα απόφαση για εφάπαξ ενίσχυση σε φυσικά πρόσωπα που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 105 αποφάσεις μαζί με επιχειρήσεις

Την Παρασκευή και το Σάββατο 9 και 10 Οκτωβρίου 2020 αντίστοιχα από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών εκδόθηκαν οι πρώτες τρεις αποφάσεις για χορήγηση επιδόματος έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου.

Ενώσεις Ιατρών και Σύλλογοι Εργαζομένων των Νοσοκομείων και των Κ.Υ. της Θεσσαλίας καλούν τα μέλη τους σε στάση εργασίας

Οι εργαζόμενοι των Νοσοκομείων και των Κέντρων Υγείας της Περιφέρειας Θεσσαλίας αγωνιούμε για την εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης, που έχει εγκαταλείψει το δημόσιο σύστημα υγείας και έχει υποβαθμίσει αδικαιολόγητα τη μεγάλη θνητότητα από την COVID19.

Πρωτοβουλία Τριαντόπουλου για την τουριστική ανάπτυξη των παραλίμνιων περιοχών Σμοκόβου και Πλαστήρα

Με πρωτοβουλία του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών κ. Χρήστου Τριαντόπουλου, «άνοιξε» συζήτηση για οργανωμένη τουριστική ανάπτυξη των παραλίμνιων περιοχών Σμοκόβου και Πλαστήρα, αλλά και για την πλήρη αξιοποίηση - ανάδειξη των Λουτρών Σμοκόβου ως κορωνίδα του ιαματικού τουρισμού στο Νομό Καρδίτσας και όχι μόνο.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ