.
.
.
.
.

Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2020

Δ.Σ. Καρδίτσας: Επαναφορά της διαμάχης για τα τέλη στη συζήτηση του προϋπολογισμού

Εγκρίθηκε στη συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη της Τρίτης (15/12) ο προϋπολογισμός του Δήμου Καρδίτσας για το 2021, αλλά αυτό που κυριάρχησε στη συζήτηση ήταν η αντιπαράθεση πλειοψηφίας και μείζονος μειοψηφίας για το θέμα των τελών.

Εργασία ξεκινούν άλλοι 2 άνεργοι του προγράμματος κοινωφελούς χαρακτήρα του ΟΑΕΔ στο Δήμο Σοφάδων

Εργασία ξεκινούν από την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2 άνεργοι στο Δήμο Σοφάδων μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ και μετά την οριστικοποίηση των πινάκων στις 3 Αυγούστου 2020.

Ακυρώθηκε η απόφαση του Δ.Σ. Λαρισαίων για ίδρυση νέας λαϊκής αγοράς στη συνοικία Παπασταύρου

Σε ακύρωση της απόφασης του Δ.Σ. Λαρισαίων για ίδρυση νέας λαϊκής αγοράς στη συνοικία Παπασταύρου στη Λάρισα προχώρησε τη Δευτέρα (14/12) η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας - Στ. Ελλάδας.

Μετ’ αντιπαραθέσεων και κατά πλειοψηφία η έγκριση του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Καρδίτσας

Η συζήτηση για το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Καρδίτσας για το έτος 2021 απασχόλησε το μεγαλύτερο μέρος της συζήτησης στο Δημοτικού Συμβούλιο Καρδίτσας την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου και ήταν μία συζήτηση που μόνο ήρεμη δεν θα μπορούσες να την χαρακτηρίσεις.

Σύσκεψη Κεραμέως - Πρυτάνεων: Προτάσεις Υπουργείου για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και ασφάλεια πανεπιστημίων

Διάλογο με τους Πρυτάνεις των Πανεπιστημίων της χώρας, για ρυθμίσεις σχετικά με αλλαγές στην εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και την ενίσχυση ασφάλειας στα ΑΕΙ, πραγματοποίησαν η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, ο Υφυπουργός Βασίλης Διγαλάκης και ο Γενικός Γραμματέας Αποστόλης Δημητρόπουλος, ενόψει της 95ης Συνόδου Πρυτάνεων.

Στο 62% πλησιάζουν οι εργασίες στο νότιο τμήμα του Ε65 - Δείτε βίντεο με την πρόοδο των εργασιών

Βίντεο με την πρόοδο των εργασιών στο υπό κατασκευή νότιο τμήμα του Ε65 που θα συνδέσει τη δυτική Θεσσαλία με τον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. έδωσε σήμερα Τρίτη (15/12) στη δημοσιότητα η Κεντρική Οδός.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ